0

V nakupni košari ni artiklov.

Glasbeni sistem moči SONY GTK-XB5B

Bodite prvi in ocenite ta artikel

S tem kompaktnim sistemom z možnostjo poustvarjanja klubskega zvoka bo vsaka zabava noro doživetje. Funkcija EXTRA BASS2 poskrbi za močne nizke tone EDM, svetlobni učinki pa poskrbijo za festivalsko vzdušje.

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija: 2 leti

182,31 €

Opis

Detajli

EXTRA BASS™ okrepi vse nizke tone - Pritisnite gumb EXTRA BASS in glasbo popestrite z neverjetno mogočnimi nizkimi toni. Sistem okrepi nizke tone in ustvari globoke in izrazite nizke tone. Pritisnite gumb za vklop načina in se prepustite odmevajočim nizkim tonom.

Dvosmerna zasnova za prilagodljivo nastavitev - Prilagodljiva dvosmerna nastavitev prinaša odličen zvok ne glede na to, kam postavite sistem. Postavite ga vodoravno za učinek klasičnega kasetofona ali pa pokončno, če nimate veliko prostora.

Zlahka vzpostavite povezavo in uživajte v glasbi - Uživajte ob enostavni povezljivosti z enim dotikom in pretakanju glasbe s funkcijo NFC. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni3.

Osvetlitev linij in zvočnikov ustvari zabavno vzdušje - Ustvarite odlično klubsko vzdušje z osvetlitvijo linij in zvočnika z utripajočimi lučmi. Svetloba je usklajena z ritmom glasbe, zato se moč in hitrost osvetljave ujemata z glasbo in vzdušjem.

Enodelna zasnova za popolno prenosnost - Zahvaljujoč enodelni zasnovi lahko s sistemom GTK-XB5 v hipu priredite zabavo, kjerkoli že ste. Ni pomembno, ali se s prijatelji družite doma ali pa z zabavo nadaljujete drugje, saj ima kompaktna zasnova sistema vgrajen ročaj za lažje prenašanje in priročnost.

ClearAudio+ obogati glasbo - Sonyjeva edinstvena tehnologija ClearAudio+ samodejno prilagaja nastavitve zvoka za izjemno zvočno doživetje. ClearAudio+ s profesionalnimi tehnologijami za digitalno obdelavo signala nastavitve optimira tako, da zagotavlja jasen in visokokakovosten zvok pri igranju iger, poslušanju glasbe ali gledanju filmov.

Z zabavno verigo lahko razširite zvočniški sistem - Zvočniškemu sistemu dodajte več moči. Več sistemov povežite v verigo in predvajajte mogočnejši zvok. Prvo napravo vklopite kot gostiteljsko napravo za zabavo ter glasbo sinhronizirajte z drugimi sistemi v verigi.

LDAC vam omogoča pretakanje kakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth - LDAC je Sonyjeva nova zvočna tehnologija, ki omogoča brezžično predvajanje najkakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth. LDAC s 3-kratnim prenosom podatkov zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse vaše glasbe.

DSEE samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe - Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

Prilagodite nastavitve z aplikacijo SongPal - Z aplikacijo SongPal se zabavajte z nastavitvami zabavnih vsebin naravnost s plesišča. Aplikacijo preprosto prenesite v pametni telefon in uživajte v brezžičnem upravljanju vseh nastavitev zabavne vsebine. Vklopite svetlobne učinke ali aktivirajte DJ-učinke in nastavitve izenačevalnika, da ustvarite odlično vzdušje.

Zvočni vhod in izhod - Priklopite opremo za zvok in sliko na zvočni vhod in izhod. Povežite televizor ali dodatni zvočnik in izboljšajte zvok domačega razvedrila.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Glasbeni sistem moči SONY GTK-XB5B

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Kvaliteta
Cena

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja