0

V nakupni košari ni artiklov.

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo Bluetooth® MHC-V77D

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Ne glede na to, ali imate zabavo ali le predvajate najljubše skladbe, boste s sistemom SHAKE-X3D začutili vsak ton. Opremljen je z dvosistemskim zvočniškim sistemom in novim lijakom za zvočni tlak, ki zagotavljata mogočne, resonančne nizke tone. Z zvočniki z LED-osvetljavo in DJ-učinki pa lahko vsako sobo preprosto spremenite v živahno plesišče.

Dobavljivost: Preverite

Garancija:

702,15 €

Opis

Detajli

Nov lijak za zvočni tlak za nizke tone, ki jih lahko občutite - Naj vas navdušijo osupljivi nizki toni z novim lijakom za zvočni tlak. Notranji zloženi lijak učinkovito izboljša zvočni tlak tako, da energijo potisne skozi ojačevalni kanal. Rezultat je učinkovitejši od običajnih, energijsko potratnih ojačevalnikov in obdelave signalov, saj nizkim tonom doda pravo ostrino in poln zvok.

Dvosistemski zvočniški sistem za bogate visoke in nizke tone - Poslušajte zvok v celotnem spektru, od visokih do nizkih tonov, z dvosistemskim zvočniškim sistemom, ki vključuje 2,5 cm (1-palčni) visokotonec in 25 cm (9,8-palčni) globokotonec. Lijakasta struktura visokotonca proizvaja čiste visoke tone, globokotonec pa predvaja mogočne nizke tone, zato zvok vedno navduši.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe - Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku.

ClearAudio+ za jasen in oster zvok - Sonyjeva edinstvena tehnologija ClearAudio+ samodejno prilagaja nastavitve zvoka za izjemno zvočno doživetje. ClearAudio+ s profesionalnimi tehnologijami za digitalno obdelavo signala zvočne formate optimira tako, da zagotavljajo jasen in visokokakovosten zvok – pri vseh zvrsteh glasbe.

Tanka in kompaktna za najmanjše kotičke - PlayStation TV, velik samo 6,5 x 10,5 cm (2,6 x 4,1 palca), je najmanjša konzola PlayStation, zasnovana za domačo povezavo s televizorjem. Zaradi svoje tanke in kompaktne oblike jo boste preprosto namestili v ozke kotičke izredno majhnih sob.

Sistem MEGA BASS okrepi nizke tone - Pritisnite gumb MEGA BASS in glasbi dodajte neverjetno mogočne nizke tone. Sistem okrepi nizke tone in ustvari mogočnejši zvok. Pritisnite gumb za vklop načina in se prepustite odmevajočim nizkim tonom.

V nogometnem načinu občutite pravo vzdušje - Čudovita igra še nikoli ni tako dobro zvenela. Z zvočnimi podatki, zbranimi na brazilskem nogometnem stadionu, ta namenski način izboljša naravne šume iz okolja na športnih dogodkih, da boste čutili, da ste del občinstva. Ne želite komentarja? Posebni algoritem natančno nadzira zvok in omogoča, da ga popolnoma filtrirate.

Zvočniki z LED-osvetljavo ustvarijo zabavno vzdušje - Ustvarite odlično vzdušje z zvočniki z LED-osvetljavo klubske kakovosti. Zvočniki z LED-osvetljavo imajo na voljo deset barvnih vzorcev od čiste bele do barv mavrice. Osvetljava je usklajena z ritmom glasbe, zato se moč in hitrost osvetljave ujemata z glasbenim vzdušjem.

Upravljajte zabavo z aplikacijami za zabave - Z aplikacijo za zabave lahko nadzorujete dogajanje na zabavi. Aplikacijo preprosto prenesite v pametni telefon in uživajte v brezžičnem upravljanju vseh nastavitev zabavne vsebine. Spreminjajte barvo zvočnika z LED-osvetlitvijo ali eksperimentirajte z DJ-učinki in zvočnimi učinki mikrofona ter se zabavajte med vodenjem zabave.

Z zabavno verigo lahko razširite zvočniški sistem - Zvočniškemu sistemu dodajte več moči. Povežite več enot SHAKE v verigo, da si zagotovite boljše zvočne učinke brez zapoznitve zvoka med sistemi. Eno napravo nastavite kot gostitelja zabave in gostom pokažite povsem novo raven zvoka.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje - Navdušite množico z DJ-učinki. Štirje različni učinki so temelj vaše zabave: Flanger ustvari globok bučen učinek; WAH popači zvok; Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas; PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. DJ-učinke lahko preprosto uporabljate z aplikacijo in nadzorom s kretnjami za zabave. Ustvarjanje seznamov predvajanja za zabave še nikoli ni bilo preprostejše.

S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah - Tekmovanje v karaokah s prijatelji je povsem preprosto: Sistem SHAKE-X3D samo priključite v televizor, vstavite DVD za karaoke in sledite besedilu na zaslonu. Dva vhoda za mikrofon in funkcije, kot so shranjevanje izbrane pesmi, točkovanje in odmev, omogočajo sestavo skupin prijateljev za vrhunsko tekmovanje v karaokah. Vgrajena funkcija Karaoke PON utiša zvok CD-ja, da lahko prepevate vse najljubše skladbe.

Povezava Bluetooth® za enostavno pretakanje - Tehnologija Bluetooth® vam na osnovi radijskih valov omogoča hitro vzpostavitev brezžične povezave kratkega dosega, ki je ne motijo predmeti na poti signalov. Ko sta napravi združeni, lahko iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika v združljivo napravo pretakate vse najljubše vsebine, tudi filme, slike in glasbo.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom - Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju za hitro in brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povežete in pretakate lahko neposredno prek povezave Bluetooth.

Združite glasbo z aplikacijo SongPal - Prenesite aplikacijo SongPal za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Enostavno vzpostavite povezavo Wi-Fi® ali Bluetooth® in si zagotovite dostop do vseh najljubših skladb v računalniku, strežniku ali najljubši spletni glasbeni storitvi. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok.

Vklopite in predvajajte z dvema vhodoma USB - Predvajajte skladbe, shranjene na ključku USB, in jih snemajte na CD ali drug ključek USB. Enostavno priključite napravo v vrata za predvajanje/snemanje in že lahko začnete. Če snemate neposredno na ključ USB, lahko tudi povečate bitno hitrost s privzete hitrosti 128 kb/s na 256 kb/s in si zagotovite boljšo kakovost zvoka.

Vgrajen CD-predvajalnik za zbirko CD-jev - Z vgrajenim CD-predvajalnikom lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem domačim glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R in CD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe.

Zvočni vhodi za razširitev zvočniškega sistema - Izkoristite vse prednosti domačega glasbenega sistema. Z dvema zvočnima vhodoma RCA lahko vzpostavite povezavo s televizorjem, igralno konzolo ali dodatnim sistemom SHAKE za večjo moč, ne glede na predvajano vsebino.

Radijski sprejemnik FM/AM za najljubše oddaje - Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija -

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo Bluetooth® MHC-V77D

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Kvaliteta
Cena

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja