0

V nakupni košari ni artiklov.

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo Bluetooth SONY MHC-GT5D

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Uživajte v mogočnih nizkih tonih izhodne moči 2400 W z lijakom za zvočni tlak, ki okrepi in izboljša vse filmske prizore ali ritme. Z različnimi možnostmi nastavitve lahko enostavno z gledanja filma preklopite na živahno zabavo.

Dobavljivost: Preverite

Garancija: 2 leti

820,79 €

Opis

Detajli

Nov lijak za zvočni tlak za mogočnejše nizke tone - Naj vas navdušijo osupljivi nizki toni z novim lijakom za zvočni tlak. Nizka zasnova lijaka energijo usmerja po majhnih kanalih in tako učinkovito ustvarja zvočni tlak brez izgube moči zaradi vročine kot pri tradicionalni obdelavi signala. Ta visoki tlak ohranja visoko glasnost zvočnika, predvsem pri nizkih frekvencah, zato so nizki toni bogatejši in izrazitejši.

Sistem trisistemskih 2.1-kanalnih zvočnikov za mogočen zvok - Zagotovite si mogočen zvok polnega razpona iz trisistemskih 2.1-kanalnih zvočnikov. Zmogljiv 35 cm (13,7-palčni) globokotonec je dovolj velik za mogočne nizke tone, zvočniški modul pa ima štiri 8 cm (3,1-palčne) pogonske enote in dva 4 cm (1,5-palčna) visokotonca za izrazite visoke in zanesljive srednje tone.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe - Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku na CD-ju.

Sistem MEGA BASS okrepi nizke tone - Pritisnite gumb MEGA BASS in glasbo popestrite z neverjetno mogočnimi nizkimi toni. Sistem okrepi nizke tone in ustvari mogočnejši zvok. Pritisnite gumb za vklop načina in se prepustite odmevajočim nizkim tonom.

Nastavitev za široko območje poslušanja - Zaradi širokega območja poslušanja bodo vašo zabavo preplavili osupljivi zvoki. Zvočniški modul namestite na vrh globokotonca ali na stojalo pod 10-stopinjskim kotom, da zvok enakomerno razprši po širokem prostoru. Dobili boste zvok, ki zapolni ves prostor in popestri vsako zabavo.

Zvočniki z LED-osvetljavo ustvarijo zabavno vzdušje - Ustvarite odlično klubsko vzdušje z zvočniki z LED-osvetlitvijo. LED-osvetlitev zvočnikov je usklajena z glasbenimi ritmi, moč in hitrost osvetlitve pa se ujemata z glasbo in vzdušjem.

Aplikacija za zabave - Z aplikacijo za zabave lahko nadzorujete dogajanje na zabavi. Aplikacijo preprosto prenesite v pametni telefon in uživajte v brezžičnem upravljanju vseh nastavitev zabavne vsebine. Kjerkoli lahko vklopite barvno LED-osvetlitev zvočnikov ali uporabljate različne DJ-učinke.

Z zabavno verigo lahko razširite zvočniški sistem - Zvočniškemu sistemu dodajte več moči. Več sistemov povežite v verigo in predvajajte mogočnejši zvok. Prvo napravo vklopite kot gostiteljsko napravo za zabavo ter glasbo in svetlobne učinke sinhronizirajte z drugimi sistemi v verigi.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje - Navdušite množico z DJ-učinki. Štirje različni učinki so temelj vaše zabave: Flanger ustvari globok bučen učinek; WAH popači zvok; Isolator izpostavi poseben frekvenčni pas; PAN pa ponese zvok skozi zvočnike. Enostavno lahko sestavljate zanimive sezname predvajanja za zabave.

S funkcijo karaoke lahko zapojete ob skladbah - Enostavno se s prijatelji pomerite v karaokah: sistem MHC-GT5D priključite na televizor, vstavite DVD za karaoke in sledite besedilu na zaslonu. Dva vhoda za mikrofon in funkcije, kot so shranjevanje izbrane pesmi, točkovanje in odmev, omogočajo sestavo skupin prijateljev za vrhunsko tekmovanje v karaokah. Vgrajena funkcija Karaoke PON utiša zvok CD-ja, da lahko prepevate vse najljubše skladbe.

Priključite v televizor z optičnimi vrati - Zvočniški modul pritrdite na LCD-televizor, da bo del sistema za domači kino. Vzpostavite digitalno povezavo z optičnim kablom in uživajte v kinematografskem zvoku najljubših filmov, televizijskih vsebin in glasbe.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround - Pristen virtualni prostorski zvok. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širokem območju poslušanja.

V nogometnem načinu občutite pravo vzdušje - Čudovita igra še nikoli ni tako dobro zvenela. Z zvočnimi podatki, zbranimi na brazilskem nogometnem stadionu, ta namenski način izboljša naravne šume iz okolja na športnih dogodkih, da boste čutili, da ste del občinstva. Ne želite komentarja? Posebni algoritem natančno nadzira zvok in omogoča, da ga popolnoma filtrirate.

Jasen dialog za oster in jasen vokal - Zagotovite si oster in jasen dialog v filmih in televizijskih oddajah tudi pri nizki glasnosti. Funkcija za jasen dialog zmanjša šume v ozadju in poveča frekvence v razponu vokalov ter s tem zakrije nedoslednosti v mešanici zvokov. Njen rezultat je jasen govor pri nizki glasnosti ter v vsebini, kot so domači posnetki.

Uživajte v filmih z vgrajenim DVD-predvajalnikom - Najljubše DVD-je predvajajte z vgrajenim predvajalnikom MHC-GT5D. Uživajte v vsaki eksploziji, akciji in dramatičnem prizoru s kinematografskim prostorskim zvokom, ki vas postavi v središče dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.

Brezžično pretakanje prek povezave Bluetooth® - Brezžično pretakajte najljubše skladbe prek povezave Bluetooth. Pametni telefon ali tablični računalnik združite z zvočniškim sistemom s povezavo Bluetooth, nato pa z napravo poslušajte glasbo ter upravljajte sezname predvajanja in glasnost.

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe - Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®.

Združite glasbo z aplikacijo SongPal - Prenesite aplikacijo SongPal za pametni telefon ali tablični računalnik in upravljajte glasbeno zbirko. Enostavno vzpostavite povezavo Wi-Fi® ali Bluetooth® in si zagotovite dostop do vseh najljubših skladb v računalniku, strežniku ali najljubši spletni glasbeni storitvi. Z aplikacijo lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka za odličen in uravnotežen zvok.

Vklopite in predvajajte z dvema vhodoma USB - Skladbe na pomnilniku USB, CD-ju ali radiu lahko enostavno kopirate nazaj v tablični računalnik ali pametni telefon. Enostavno priključite napravo v vrata za predvajanje/snemanje in že lahko začnete. Če snemate neposredno na ključ USB, lahko tudi povečate bitno hitrost s privzete hitrosti 128 kb/s na 256 kb/s in si zagotovite boljšo kakovost zvoka.

Vgrajen CD-predvajalnik za zbirko CD-jev - Z vgrajenim CD-predvajalnikom lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem domačim glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R in CD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe.

Zvočni vhodi za razširitev zvočniškega sistema - Izkoristite vse možnosti domačega glasbenega sistema. Z dvema zvočnima vhodoma RCA lahko vzpostavite povezavo s televizorjem, igralno konzolo ali dodatnim sistemom za večjo moč, ne glede na predvajano vsebino.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje - Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo Bluetooth SONY MHC-GT5D

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Kvaliteta
Cena

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja