0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

AV sprejemnik SONY STR-DH790 7.2-kanalni

Bodite prvi in ocenite ta artikel

AV sprejemnik SONY STR-DH790


S 7.2-kanalnim AV-sprejemnikom STR-DH790 nadgradite sistem za domače razvedrilo v kinematografskega. S podporo tehnologij Dolby Atmos in DTS:X tudi doma doživite enak vseobsegajoč prostorski zvok kot v kinu. Temu je dodana še vrhunska kakovost slike, ki se ujema s prehodom 4K HDR. S tehnologijo Dolby Atmos naj vas dogajanje posrka. - Z natančno razporeditvijo zvoka v okolju tehnologija Dolby Atmos zagotavlja osupljivo pristen 360-stopinjski prostorski zvok, ki prihaja iz vseh kotov – tudi od zgoraj. Rezultat je bogat zvok, ki vas popolnoma objame. Pristen zvok s tehnologijo DTS:X, ne glede na namestitev. - Dekodiranje DTS-X omogoča večdimenzionalni prostorski zvok, ki se v realnem času prilagodi konfiguraciji vaših zvočnikov. Zaradi objektnega odkodiranja je zvok natančno razporejen po prostoru okrog vas in nad vami. Zapeljiv 5.1.2-kanalni zvok iz vsakega kota - S 5.1.2-kanalnim sistemom prostorskih zvočnikov, ki zagotavlja pristen zvok iz vsakega kota, tudi od zgoraj, se postavite v središče dogajanja. Slika 7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino - Prostorsko optimiziran 7.1-kanalni kinematografski zvok. S popolnoma dodelanim 7.1-kanalnim sistemom prostorskih zvočnikov doživite pristno izkušnjo velikega zaslona. Popoln način za zapolnitev vrzeli v zvočnem prostoru – tudi v večjih sobah.

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija: 2 leti

437,76 €

Opis

Detajli

AV sprejemnik SONY STR-DH790


Vseobsegajoči virtualni prostorski zvok s tehnologijo S-Force PRO - Sistem S-Force PRO Front Surround, ki je popoln za manjše prostore, zagotavlja virtualno prostorsko zvočno polje s samo 2 zvočnikoma.

Vrhunski zvok z napredno tehnologijo DCAC - Če imate različne kombinacije zvočnikov, bo naša tehnologija za popolno samodejno umerjanje poskrbela, da bodo vsi prispevali enak visokokakovosten zvok. Samodejno fazno usklajevanje uskladi fazne karakteristike vaših zvočnikov s kanali sprednjega levega in desnega zvočnika, tako da vsi kanali delujejo skladno in zagotavljajo učinkovitejši prostorski zvok.

Visok dinamični razpon za jasnejšo sliko - S podporo za prehod signala za visok dinamični razpon (HDR) lahko uživate v znatno izboljšanih kontrastu in svetlosti – podrobnejši senčni deli in poudarki še dodatno izboljšajo kakovost slike in zagotavljajo pristne barve. Podprti so najnovejši standardi HDR, kot so HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision™.

Vedno osupljiva kakovost 4K - Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona – prehod 4K omogoča prehod podatkov skozi sprejemnik in pri tem ne poslabša kakovosti slike ter je združljiv s HDCP 2.2.

Pametnejša povezljivost Bluetooth® - Ne le, da gramofon STR-DH790 lahko povežete prek povezave Bluetooth® in predvajate vse svoje priljubljene skladbe, s pripravljenostjo povezave Bluetooth® lahko sprejemnik vklopite tudi neposredno s povezanega pametnega ali tabličnega računalnika.

Gladek krmilnik - Elegantna, nevpadljiva nadzorna plošča se bo brez težav zlila z vsako notranjo opremo.

Bodite povezani - Priključite predvajalnik in pritisnite "predvajaj". S štirimi vhodi HDMI in enim izhodom ter z optičnimi/koaksialnimi in analognimi zvočnimi priključki lahko hitro in enostavno povežete predvajalnik UHD Blu-ray Disc™, televizor, igralno konzolo in še mnogo drugega.

Sodobna tanka zasnova - Z robustno, ergonomsko zasnovo se sprejemnik zlahka prilega v medijsko enoto. Njegovo togo ohišje pa zmanjšuje tresljaje in s tem pomaga pri natančni reprodukciji signala.

Trije zmogljivi digitalni signalni procesorji (DSP) - Trije zmogljivi digitalni signalni procesorji podpirajo najnovejše oblike zapisa prostorskega zvoka, kot je Dolby Atmos/DTS:X, s čimer zagotavljajo najbolj natančno odkodiranje signala.

Zmogljiv ojačevalnik za čim manjše popačenje - Za manjše tresljaje in popačenje ima zmogljivi transformator tiskano vezje iz stekla in epoksi smole, zato vsak diskretni ojačevalnik daje čisto, visoko moč.

Zasnovano za natančnost - Okrepljeno zasnova ogrodja in ohišja zmanjšuje zunanji zvočni tlak zvočnika za jasnejši in mogočnejši zvok.

Visokozmogljiv transformator, zasnovan za jasen zvok - Skrb in posluh za najvišjo kakovost zvoka se začneta z visokozmogljivim transformatorjem.

Kovinsko ogrodje ščiti vezja. - Nova zasnova okrepljenega kovinskega ogrodja in nosilec hladilnika ščitita vezja pred zvočnim tlakom in sevanjem ter zagotavljata izjemno trdnost in kakovost čistejšega zvoka.

Strokovno zasnovano tako, da je preprečeno pregrevanje. - Za manjše popačenje in večjo zanesljivost so rebra nosilca hladilnika posebej zasnovana tako, da je dovod zraka čim večji, s čimer vezje ojačevalnika ostaja hladno, zaščiteno pa je tudi pred neželenim zvočnim tlakom.

V intuitivnem začetnem meniju lahko enostavno izbirate nastavitve sprejemnika. Izbirajte vsebine za gledanje, poiščite povezane naprave in izbirajte med prednastavljenimi zvočnimi načini.

Kot so si zamislili izvajalci - Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Odkodiranje DSD - Oblika zapisa DSD, ki sta jo za zvok visoke ločljivosti razvili podjetji Sony in Philips, ki sta razvili tudi prvotno obliko zapisa za CD-je, omogoča revolucionarno snemanje in predvajanje zvoka. Frekvenca vzorčenja je 64-krat višja od frekvence vzorčenja pri CD-jih.

Vaš najljubši radio z FM-sprejemnikom - STR-DH790 ima FM-sprejemnik s 30 prednastavljenimi radijskimi postajami, na voljo pa sta samodejna nastavitev sprejema in neposredna nastavitev.

Zvok
Radijski sprejemnik:da
Sistem:prostorski
Prednji Zvočnik:145 W
Zadnji Zvočnik:145 W
center zvočnika:145 W
Subwoofer:145 W
Zvočni Sistem:7.2 kanalni
Dolby Digital:da
DTS:da
Video
3D:da
Video Konektorji
HDMI:da
Komponentni (RCA):da
Kompozitni (CVBS):da
USB:da
Dlna:da
Bluetooth:da
Wi-Fi:da
Audio Konektorji
Audio Vhod:da
Audio Izhod:da
Slušalke:da
Ostale Funkcije
Meni OSD:da
Splošni podatki
Dimenzije:430 x 133 x 297 mm
Teža:7.4 kg
Barva:črna
Garancija:24 mesecev

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: AV sprejemnik SONY STR-DH790 7.2-kanalni

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja