0

V nakupni košari ni artiklov.

2-kanalni stereo sprejemnik SONY STR-DH190

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Stereo sprejemnik STR-DH190 zagotavlja kakovosten zvok s povezljivostjo BLUETOOTH® za glasbo z vinilnih plošč in digitalno glasbo. Povežite z gramofoni, vključno z gramofonom PS-HX500 ali PS-LX300USB, da ojačite zvok z vaših plošč.

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija:

209,76 €

Opis

Detajli

Ujemanje zvoka z gramofonoma PS-HX500 in PS-LX300USB - Da bo zvok z vinilne plošče optimalen, povežite sprejemnik z gramofonom PS-HX500 ali PS-LX300USB.

Vhod Phono za gramofon - Za ustrezno predojačitev in izenačevanje priključite gramofon na sprejemnik prek vhoda Phono.

Pametnejša povezljivost Bluetooth® - Ne le, da sprejemnik STR-DH190 lahko povežete prek povezave Bluetooth® in predvajate vse svoje priljubljene skladbe, s pripravljenostjo povezave Bluetooth® lahko sprejemnik vklopite tudi neposredno s povezanega pametnega ali tabličnega računalnika.

Povežite svojo opremo - Za enostavno povezavo s snemalnikom zvoka in drugo opremo za zvok ima sprejemnik STR-DH190 štiri analogne zvočne vhode in en izhod.

Zmogljiv ojačevalnik za čim manjše popačenje - Diskretni ojačevalnik zagotavlja visoko zmogljivost in čist zvok.

Natančen zvok z okrepljenim ohišjem - Okrepljena zasnova okvirja in ohišja zmanjšuje prenos tresljajev, ki nastanejo zaradi zvočnega tlaka zvočnika, za jasnejši in mogočnejši zvok.

Strokovno zasnovano za manj tresljajev - Togi deli držijo nosilec hladilnika na mestu, s čimer zmanjšujejo prenos tresljajev, ki nastanejo zaradi zvočnega tlaka zvočnika.

Optimalna postavitev ojačevalnika Phono in transformatorja - Ojačevalnik Phono in transformator sta optimalno postavljena na takšno mesto, na katerem so motnje zaradi magnetnega polja čim manjše.

Prilagodljiva namestitev zvočnikov - S funkcijo A+B sprejemnika STR-DH190 lahko povežete dva kompleta sprednjih zvočnikov. Med zvočnikoma A in B lahko enostavno preklapljate ali pa oba skupaj uporabite za pogon zunanjih zvočnikov, prek istega ojačevalnika pa ju lahko namestite tudi v drugo sobo.

Visokozmogljiv transformator, zasnovan za jasen zvok - Skrb in posluh za najvišjo kakovost zvoka se začneta z visokozmogljivim transformatorjem.

Kot so si zamislili izvajalci - Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

FM-sprejemnik s prednastavitvami - FM-sprejemnik s 30 digitalnimi prednastavitvami z imeni postaj ter s samodejno nastavitvijo sprejema

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija -

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: 2-kanalni stereo sprejemnik SONY STR-DH190

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja