0

V nakupni košari ni artiklov.

5.1-kanalni sistem za domači kino s povezavo Bluetooth SONY HT-RT3

Bodite prvi in ocenite ta artikel

3-kanalni zvočniški modul z zunanjim globokotoncem, žičnimi zadnjimi zvočniki, povezavo Bluetooth in digitalnim ojačevalnikom S-Master.

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija: 2 leti

227,09 €

Opis

Detajli

5.1-kanalni zadnji prostorski zvok za živahne filme - Zagotovite si pristen prostorski zvok za filme, športne vsebine, glasbo in igre. Tanek zvočniški modul in zadnja zvočnika zagotavljajo uravnotežen visokofrekvenčni zvočni odziv, zunanji globokotonec pa izboljša nizke tone, zato vedno uživate v pristnih akcijskih prizorih, ki jih občutite po vsem prostoru.

Enostavno pretakajte glasbo s poslušanjem z enim dotikom -
Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®.

Optični vhodi za enostavno povezavo - Z optičnim kablom povežite televizor, predvajalnik DVD ali Blu-ray Disc™ in uživajte v prostorskem zvoku Dolby Digital visoke kakovosti.

Izhod HDMI ARC za enostavno nastavitev - HDMI ARC (povratni zvočni kanal) omogoča prenos zvoka iz združljivega televizorja nazaj v zvočniški modul brez uporabe dodatnega zvočnega kabla. Zvok iz naprav, ki so povezane s televizorjem, lahko prek zvočniškega modula predvajate v visoki kakovosti.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: 5.1-kanalni sistem za domači kino s povezavo Bluetooth SONY HT-RT3

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja