0

V nakupni košari ni artiklov.

5.1-kanalni zvočniški modul za domači kino SONY HT-RT4

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Doživite bogat zvok v vsakem kotičku svojega doma. Ob bogatem prostorskem zvoku iz visokih zadnjih zvočnikov se lahko še bolj poglobite v dogajanje ob gledanju priljubljenih filmov, skupna izhodna moč 600 W pa daje kinematografskemu zvoku pravo mero dinamike.

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija: 2 leti

309,17 €

Opis

Detajli

Skupna izhodna moč 600 W - Občutite vsak ton z izhodno močjo 600 W, ki vašim filmom, glasbi in igram da globino.

5.1-kanalni prostorski zvok - Najboljši sedež imate lahko kar doma. S 3-kanalnim zvočniškim modulom, globokotoncem in zmogljivimi zadnjimi zvočniki dobite pristen kinematografski prostorski zvok, tako da ste ob gledanju priljubljenih filmov lahko v samem središču dogajanja.

Podpora za obliko zapisa DTS - Naj filmi in glasba zaživijo v dinamičnem prostorskem zvoku, ki ga zagotavlja oblika zapisa DTS.

Dolby® Digital - Uživajte v dramatičnem prostorskem zvoku iz 5.1 ločenih zvočnih kanalov z Dolby® Digital.

Visoki zadnji zvočniki - Prepustite se kinematografskemu zvoku visoke kakovosti z dveh 65-milimetrskih pogonskih enot polnega razpona in s talnimi stojali, ki zagotavljajo izvrstno namestitev v prostoru.

Brezžično poslušanje - Uživajte v vseh svojih skladbah brez žic. Enostavno jih pretakajte s pametnim telefonom in s tehnologijo NFC vzpostavite povezavo z brezžično tehnologijo Bluetooth® z enim samim dotikom.

Nastavitev v nekaj sekundah - Z namestitvijo naravnost iz škatle boste izdelek lahko kmalu uporabljali. Priključite na električno omrežje, povežite zvočnike z barvno označenimi priključki in že lahko uživate v 5.1-kanalnem bogatem prostorskem zvoku. Vsi kabli vodijo v globokotonec, zato je vse videti lepo urejeno.

HDMI ARC - HDMI ARC (povratni zvočni kanal) omogoča povezavo združljivih televizorjev z enim samim kablom za enostavnejše upravljanje in manj kablov.

Vhod USB - Nadzirajte glasbo s pomnilniškim ključkom USB. Predvajanje glasbe lahko nadzirate na zaslonu prek povezave HDMI ali v telefonu z aplikacijo Sony ; Music Center.2

Optični vhod - Televizorje, ki ne podpirajo funkcije HDMI ARC, lahko priključite na optični vhod ter nato uživate v visokokakovostnem zvoku filmov in druge vsebine.

Pametno predvajanje - Z aplikacijo Sony ; Music Center lahko spreminjate nastavitve in nadzirate predvajanje v svojem telefonu ter enostavno pretakate iz pametnega telefona ali naprave Bluetooth®.2

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: 5.1-kanalni zvočniški modul za domači kino SONY HT-RT4

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja