0

V nakupni košari ni artiklov.

Blu-Ray hišni kino SONY BDV-E4100

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Sistem za domači kino Blu-ray™ 3D. Uživajte v mogočnem kinematografskem zvoku iz dveh zvočnikov.

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija: 2 leti

382,13 €

Opis

Detajli

Zvok, ki je nekaj posebnega - Od filmskih učinkov do rock koncerta na stadionu – pokončna zvočnika za 5.1-kanalni prostorski zvok moči 1000 W poskrbita za izjemen zvok.
Poslušanje z enim dotikom s tehnologijo NFC - S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom s podporo za NFC se enostavno dotaknite sistema za domači kino in predvajajte glasbo prek povezave Bluetooth®.
Brezžično pretakanje glasbe prek povezave Bluetooth® - Če ima pametni telefon omogočeno povezavo Bluetooth®, ga združite s sistemom za domači kino in pretakajte najljubšo glasbo.
Bass Boost za mogočne nizke tone - Uživali boste v mogočnih nizkih tonih, ki poskrbijo za izjemno napete in glasne akcijske prizore.
Privlačen in minimalističen videz - Naša zasnova Sense of Quartz v slogu bleščečih kamnitih kristalov polepša vsak prostor.
Vgrajena postaja za iPod in iPhone - Priključite iPhone ali iPod* in sezname predvajanja iTunes s sistemom za domači kino poslušajte v prostorskem zvoku.
Zatopite se v 3D-sliko polne visoke ločljivosti - Uživajte v 3D-filmih in 3D-televiziji polne visoke ločljivosti z realistično tekočo sliko, ki vas postavi v središče dogajanja.
Vgrajen vmesnik Wi-Fi za enostavno povezavo z internetom - Brez kupa kablov pretakajte razvedrilne vsebine iz brezžičnega domačega omrežja in interneta.
Pretakajte spletno razvedrilo na veliki zaslon - Uživajte v spletnih kanalih, kot je YouTube™ in dostopajte do storitve Sony Entertainment Network** ter bogate ponudbe TV-storitev in filmov na zahtevo.
Spremljajte oddaje v vseh barvnih odtenkih - Tehnologija Triluminos Colour zagotavlja čudovito sliko in omogoča prikaz široke palete barv, ki dodajo globino vsakemu prizoru....

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Blu-Ray hišni kino SONY BDV-E4100

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja