0

V nakupni košari ni artiklov.

Sistem za domači kino Blu-ray SONY BDV-E2100 s povezavo Bluetooth

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Sistem za domači kino Blu-ray™ 3D. Kinematografski prostorski zvok in enostavna povezljivost. Full HD 3D, Triluminos Coloursvd, 4 satelitski zvočniki, globokotonec, 1000 W, NFC, Bluetooth® in Wi-Fi.

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija: 2 leti

272,69 €

Opis

Detajli

Zvok, ki je nekaj posebnega - Od filmskih učinkov do rock koncerta na stadionu – navdušeni boste nad 5.1-kanalnim prostorskim zvokom z močjo 1000 W.
Poslušanje z enim dotikom s tehnologijo NFC - S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom s podporo za NFC se enostavno dotaknite sistema za domači kino in predvajajte glasbo prek povezave Bluetooth®.
Brezžično pretakanje glasbe prek povezave Bluetooth® - Če ima pametni telefon omogočeno povezavo Bluetooth®, ga združite s sistemom za domači kino in pretakajte najljubšo glasbo.
Bass Boost za mogočne nizke tone - Uživali boste v mogočnih nizkih tonih, ki poskrbijo za izjemno napete in glasne akcijske prizore.
Privlačen in minimalističen videz - Naša zasnova Sense of Quartz v slogu bleščečih kamnitih kristalov polepša vsak prostor.
Zatopite se v 3D-sliko polne visoke ločljivosti - Uživajte v 3D-filmih in 3D-televiziji polne visoke ločljivosti z realistično tekočo sliko, ki vas postavi v središče dogajanja.
Vgrajen vmesnik Wi-Fi za enostavno povezavo z internetom - Brez kupa kablov pretakajte razvedrilne vsebine iz brezžičnega domačega omrežja in interneta.
Pretakajte spletno razvedrilo na veliki zaslon - Uživajte v spletnih kanalih, kot je YouTube™ in dostopajte do storitve Sony Entertainment Network** ter bogate ponudbe TV-storitev in filmov na zahtevo.
Spremljajte oddaje v vseh barvnih odtenkih - Tehnologija Triluminos Colour zagotavlja čudovito sliko in omogoča prikaz široke palete barv, ki dodajo globino vsakemu prizoru.
Uživajte v filmih polne visoke ločljivosti in neverjetnih podrobnostih - Uživajte v filmih Blu-ray™ s petkrat več podrobnosti kot pri DVD-ju.....

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Sistem za domači kino Blu-ray SONY BDV-E2100 s povezavo Bluetooth

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja