0

V nakupni košari ni artiklov.

Sistem za domači kino Blu-ray™ SONY BDV-N7200WB

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Dnevni prostor spremenite v kinodvorano: uživajte v izjemnem 5.1-kanalnem prostorskem zvoku visoke ločljivosti iz zvočnikov Magnetic Fluid. Pretakajte prek vgrajene povezave Wi-Fi® iz vsebine telefona s podporo za Miracast zrcalite na televizor

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija: 2 leti

683,99 €

Opis

Detajli

Dnevni prostor spremenite v kinodvorano: uživajte v izjemnem 5.1-kanalnem prostorskem zvoku visoke ločljivosti iz zvočnikov Magnetic Fluid. Pretakajte prek vgrajene povezave Wi-Fi® iz vsebine telefona s podporo za Miracast zrcalite na televizor.
Tanki satelitski zvočniki vključujejo tehnologijo Magnetic Fluid za kompaktno zasnovo zvočnikov brez blažilnikov, ki predvajajo mogočen zvok z najnižjo stopnjo šuma.S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom NFC se dotaknite sistema za domači kino ter videoposnetke, fotografije in druge vsebine prezrcalite na televizor. 5.1-kanalni prostorski zvok visoke ločljivosti prostor napolni z bogatim in pristnim zvokom za vse vrste razvedrila, tudi pri pretakanju spletnih vsebin. Priložen 3D-predvajalnik Blu-ray Disc™ vam nudi sliko najvišje kakovosti za vse vaše filme.
Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi pretakajte vsebine iz interneta ali svojega domačega brezžičnega omrežja ter vzpostavite povezavo z drugimi napravami DLNA.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Sistem za domači kino Blu-ray™ SONY BDV-N7200WB

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja