0

V nakupni košari ni artiklov.

SONY DVP-SR370 DVD predvajalnik

Bodite prvi in ocenite ta artikel

SONY DVP-SR370 DVD predvajalnik


Tanek, eleganten in kompakten DVD-predvajalnik z vhodom USB. Predvajajte DVD-je in filme iz računalnika ali pomnilnika USB ter glasbo in fotografije.

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija: 2 leti

40,95 €

Opis

Detajli

Predvajajte filme, fotografije in skladbe iz naprave USB - Predvajate lahko vsebine neposredno iz predvajalnika USB ter filme, glasbo, fotografije in diaprojekcije.
Predvajajte široko paleto formatov - Ti so CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (tudi 8 cm DVD-ji), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC in Linear PCM.
Izberite hitro ali počasno predvajanje z zvokom - Predvajajte filme z zvokom in fotografije v približno 1,5-kratni običajni hitrosti. Lahko pa tudi upočasnite predvajanje in si ogledate športne akcije.
Za največ šest DVD-plošč si predvajalnik zapomni, kje ste prekinili gledanje - Nadaljujte z gledanjem tam, kjer ste ga prekinili. Predvajalnik si lahko zapomni mesta za ponovno prekinjeno predvajanje do šestih plošč.
Ustvarite svojo diaprojekcijo z zvočno spremljavo - Oglejte si slike v diaprojekciji in si izberite glasbo za ozadje.
Izboljšajte zvok filmov - Povežite ga z glasbenim sistemom za odličen zvok pri predvajanju filmov in CD-jev prek priloženega koaksialnega digitalnega kabla.
Upravljajte predvajalnik in televizor z istim daljinskim upravljalnikom - Z daljinskim upravljalnikom DVD-predvajalnika lahko upravljate in prilagajate nastavitve predvajalnika in televizorja, kot so vklop, izbira kanala in nastavitev glasnosti.
Kompaktna in ergonomska zasnova - Predvajalnik meri le 270 mm in združuje številne funkcije v kompaktni in stilski zasnovi.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: SONY DVP-SR370 DVD predvajalnik

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja