0

V nakupni košari ni artiklov.

Slušalke Bluetooth z odpravljanjem šumov SONY WH-1000XM3

Bodite prvi in ocenite ta artikel

S pametnim poslušanjem, ki se prilagodi okoliščinam, v katerih poslušate glasbo, in z najboljšo zmogljivostjo odpravljanja šumov v panogi1, ki smo jo še izboljšali, se lahko s slušalkami WH-1000XM3 še bolj prepustite tišini.

Dobavljivost: Na zalogi

Garancija: 2 leti

346,55 €

Opis

Detajli

Prepustite se tišini z najboljšo zmogljivostjo odpravljanja šumov v panogi - Pobegnite hrupu mesta z najboljšo zmogljivostjo odpravljanja šumov v panogi2. Slušalke WH-1000XM3 vključujejo najnaprednejšo tehnologijo za odpravljanje šumov, imajo tesno prilegajoče se ušesne blazinice in procesor QN1 za odpravljanje šumov HD.

Močnejši = še manj šuma - Z našim novim procesorjem QN1 za odpravljanje šumov HD smo znatno izboljšali funkcijo odpravljanja šumov. Z namenskim procesorjem za odpravljanje šumov smo poleg tega poskrbeli, da učinkovitost delovanja procesorja nikoli ne vpliva na kakovost glasbe.

Letenju prilagojeno odpravljanje šumov - Edinstveno optimiziranje atmosferskega tlaka zagotavlja optimalen zvok na visoki nadmorski višini, tako da lahko med letom uživate v najboljši izvedbi odpravljanja šumov.3

Odpravljanje šumov po meri - Edinstvena prilagojena optimizacija analizira zvočne lastnosti, na katere vplivajo velikost glave, očala in lasje, nato pa zvok prilagodi vam.

Brezžična svoboda, odličen zvok v tišini - LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna brezžična zvočna povezava BLUETOOTH®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je kar najbližje izkušnji poslušanja prek žične povezave.

Zvok, ki mu lahko verjamete - Ojačevalnik, vgrajen v procesor QN1 za odpravljanje šumov HD, nudi najboljše razmerje med signalom in šumom v razredu in nizko raven popačenja za prenosne naprave ter nudi vrhunsko kakovost zvoka. Slušalke so z zmogljivimi 40-milimetrskimi pogonskimi enotami s polimerskimi membranami s tekočimi kristali izredno primerne za močne ritme in lahko predvajajo poln razpon frekvenc do 40 kHz.

Pametno poslušanje s tehnologijo SENSE ENGINE – se samodejno prilagodi glede na okoliščine - Prilagodljiv kontrolnik za zvok samodejno zazna, kaj počnete, npr. potujete, hodite ali čakate, nato pa temu prilagodi nastavitve okoljskega zvoka.

Govorite z enim dotikom s hitro pozornostjo. - Pogovarjajte se, ne da bi sneli slušalke. Če se želite pogovarjati takoj, lahko glasnost zmanjšate tako, da roko položite na ohišje.

Upravljanje okoljskega zvoka za pomembne zvoke - Z aplikacijo Sony ; Headphones Connect prilagodite okoljski zvok, da med potjo ne boste preslišali pomembnih zvokov.

Prilagodite si zvok po meri - Z mehanizmom SENSE ENGINE™ lahko že s preprostim dotikom izbirate svojo glasbo.

Aplikacija Sony I Headphones Connect - Prenesite aplikacijo Sony I Headphones Connect, če želite uporabljati prilagodljiv kontrolnik za zvok, upravljati nastavitve okoljskega zvoka in nastavljati ravni zvoka z izenačevalnikom.

Izenačevalnik - Za vsako skladbo iz vnaprejšnjih nastavitev poiščite popoln ton zvoka, ki ga lahko popolnoma prilagodite svojim željam z aplikacijo Sony ; Headphones Connect.

Virtualni prostorski zvok - Potopite se v zvok, kjer koli že ste. Doživite zvok, optimiziran za različna okolja, v katerem ga poslušate, vključno z odri na prostem, klubi, dvoranami in arenami.

Upravljanje položaja zvoka - Izberite smer, iz katere naj bi prihajal zvok, tako kot to lahko storite pri brezžičnem zvočniku.

Vrhunsko udobje za celodnevno uporabo - Izredno mehke ušesne blazinice iz uretanske pene, ki ne pritiskajo na ušesa, enakomerno porazdelijo pritisk in povečajo stik ušesnih blazinic, kar pomeni bolj stabilno prileganje. Udobje je še dodatno izboljšano z večjo in globljo ergonomsko strukturo prostora za uho. Poleg vsega pa so še izredno lahke, zato bo glasba vse, kar boste opazili.

Energija za dan in hitro polnjenje - Ker znaša čas delovanja baterije kar 30 ur, boste imeli dovolj napajanja tudi za dolge izlete. Če pa se vam mudi s polnjenjem, lahko z dodatnim napajalnikom v 10 minutah napolnite baterijo za 5 ur.4

Pametnejše od običajnih slušalk - Vse je na dosegu prstov. Prostoročno sprejemajte telefonske klice z dvotapom. Lahko pa tudi spremenite skladbo, ki je predvajana, prilagodite glasnost in opravite telefonske klice tako, da se dotaknete plošče ali podrsnete po njej. Do glasovnega pomočnika pa preprosto dostopite tako, da pritisnete ploščo in pridržite prst.

Zložljiva zasnova - Ušesne čašice se zložijo navznoter, zato jih je mogoče priročno spraviti v kompaktno torbico.

Torbica s kablom - Priložena prenosna torbica je trpežna in vključuje kabel za poslušanje glasbe z žično povezavo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Slušalke Bluetooth z odpravljanjem šumov SONY WH-1000XM3

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Kvaliteta
Cena

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja