0

V nakupni košari ni artiklov.

4K prenosna videokamera SONY FDR-AX100B

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Snemajte posnetke 4K. CMOS Exmor R tipa 1.0. Slikovni procesor BIONZ X. Objektiv Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*. Vsestranske ročne nastavitve.

Dobavljivost: Preverite

Garancija: 2 leti

1.275,89 €

Opis

Detajli

Tehnologija 4K je sedaj prenosna - FDG-AX100 je idealna za enoročno snemanje (1/4 velikosti in 1/3 teže predhodnice) in filme v 4K. CMOS-senzor Exmor R 1.0 z osvet. ozadja za osupljive slike, visoko občut. in čudovito zameglitev ozadja.
Objektiv Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T* - Uživajte s širokokotnim 29 mm objektivom ZEISS Vario-Sonnar T*, ki je natančno nastavljen za videoposnetke 4K. Idealen je za snemanje čudovitih pokrajin, saj zagotavlja tudi do 12-kratni optični zoom.
CMOS-senzor Exmor R tipa 1.0 - Površina za sprejemanje svetlobe tega senzorja je približno 4,9-krat večja od trenutnega senzorja, zato so slike jasnejše, z manj šuma in izjemno zameglitvijo ozadja.
Napreden mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X - Izboljšan mehanizem BIONZ dosega pristnejše fotografije ter omogoča dodajanje novih funkcij, ki uporabljajo hitrejšo obdelavo.
Oglejte si vsako čudovito podrobnost - Pri posnetkih, ki so štirikrat jasnejši kot pri Full HD, boste ostali odprtih ust in oči. Uživajte v razliki s spodnjim drsnikom.
4K: nov svet razburljivih posnetkov - Zagotovite si novo dimenzijo ločljivosti s sliko, ki je štirikrat kakovostnejša od Full HD.
Doživite prednost formata XAVC S - Format XAVC S je zasnovan glede na priljubljen profesionalni format in je vrhunski standard za široko uporabo za snemanje filmov 4K/HD. S podporo do 50 Mb/s HD lahko snemate filme v polni visoki ločljivosti tudi pri posnetkih z veliko premikanja.
Od prizora do prizora - Sony s ponudbo televizorjev in projektorjev 4K Ultra HD podpira tehnologijo 4K od gumba za snemanje do gumba za predvajanje.
Snemajte kinematografsko - Z ločljivostjo Full 1080 HD v načinu 50p ali 24p lahko snemate videoposnetke kinematografske kakovosti.
Doživite podrobnosti na BRAVIA 4K - Uživajte v popolni kinematografski kakovosti svojih filmov v tehnologiji 4K tako, da svojo videokamero povežete s priloženim enim samim kablom HDMI.
Obogateno doživetje v polni visoki ločljivosti - Uživajte v nadvzorčenem predvajanju Full HD na svojem televizorju HD, ki uporablja presežek podatkov 4K, da samodejno pretvori posnetke 4K v Full HD. Za obrezanje slike 4K v Full HD samo sledite svojemu prstu na zaslonu LCD videokamere in tako določite območje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: 4K prenosna videokamera SONY FDR-AX100B

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja