0

V nakupni košari ni artiklov.

Avtoradio s CD-jem SONY CDX-G1300U z vhodom USB za poslušanje mp3

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Uživajte v mogočnih zvokih na poti. EXTRA BASS™2 izboljša ritem glasbe, ojačevalnik moči 4 x 55 W pa zagotovi vso potrebno glasnost. Zlahka pretakajte glasbo iz svojega telefona in oblikujte zvok z 10-pasovnim izenačevalnikom.

Dobavljivost: Preverite

Garancija:

81,99 €

Opis

Detajli

EXTRA BASS™ okrepi vse nizke tone - Pritisnite gumb EXTRA BASS™ in glasbo popestrite z neverjetno mogočnimi nizkimi toni. Sistem okrepi nizke tone in ustvari globoke in izrazite nizke tone. Preprosto pritisnite gumb za vklop načina in se prepustite dinamičnemu zvoku.

Oblikujte zvok z 10-pasovnim izenačevalnikom - Prilagodite predvajanje zvoka osebnim željam z 10-pasovnim izenačevalnikom. S premikanjem drsnikov ustvarite edinstveno zvočno okolje ali izberite med 10 vnaprej nastavljenimi elementi. Novi način za karaoke zagotavlja nižje vokale, zato lahko uživate ob prepevanju v svojem avtomobilu.

Digitalni filtri optimizirajo zvok za vaše zvočnike - Delovanje zvočnikov je najboljše, ko se skoznje pretakajo najustreznejše frekvence. Visokoprepustni filter pošilja visoke in srednje frekvence v zvočnike polnega razpona, medtem ko nizkoprepustni filter v globokotonec usmerja le nizke frekvence.

Povežite ročno napravo z USB-jem - Pritrdite predvajalnik mp3 na prednja vrata USB in dostopajte do mobilne glasbene knjižnice.

Vgrajeni CD-predvajalnik ponuja več možnosti predvajanja - Vstavite katero kolo kompaktno ploščo in predvajajte glasbo iz domače zbirke.

LCD-zaslon z navpično poravnavo za lažje branje - Branje na zaslonu z navpično poravnavo je vedno enostavno, saj se ta zaslon ponaša s širšim zornim kotom in z do petkrat višjim kontrastom od običajnih zaslonov.

AOA 2.0 omogoča predvajanje glasbe iz aplikacij v pametnem telefonu - USB-priključek je združljiv s protokolom Android Open Accessory 2.0. To pomeni, da lahko predvaja katero koli glasbo, ki je združljiva s pametnim telefonom s sistemom Android in aplikacijami v njem. Preprosto ga priključite na sprednja vrata USB in uporabite zaslon telefona za iskanje po seznamih predvajanja.

Ujemanje s Sonyjevimi zvočniki za še boljši zvok - Želite razširiti sistem? Za najboljše ujemanje preskusite Sonyjeve zvočnike polnega razpona serije FB. V sprejemniku dopolnjujejo tokokrog funkcije EXTRA BASS™2 in zagotavljajo bogat ter mogočen zvok.

Poslušajte datoteke v obliki zapisa FLAC visoke kakovosti - FLAC je oblika zapisa datoteke, ki, v nasprotju z MP3, stisne zvočni signal, ne da bi se zmanjšala kakovost zvoka. Priključite na sprednja vrata USB in predvajajte datoteke FLAC z vso njihovo veličino.

Nastavljiv vhod za upravljalnik na volanu - Želite namesto gumbov na sprejemniku uporabljati kontrolnike na volanu? V združljivih vozilih z nastavljivim vhodom za upravljalnik na volanu je namestitev preprosta.

Ojačevalnik moči 4 x 55 W za jasen in zmogljiv zvok - Vgrajeni ojačevalnik moči 55 W x 4 (najv. pri 4 ohmih)/20 W x 4 (RMS pri 4 ohmih) zagotavlja potrebno glasnost.

Z zvokom sinhronizirana osvetlitev za popestritev razpoloženja - Opazujte premikanje glasbe z lučmi, ki se spreminjajo in utripajo v ritmu glasbe.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija -

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Avtoradio s CD-jem SONY CDX-G1300U z vhodom USB za poslušanje mp3

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja