0

V nakupni košari ni artiklov.

Navtični avtoradio SONY MEX-M71BT z bluetooth povezavo

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Z navtičnim sprejemnikom MEX-M71BT s povezavo Bluetooth lahko na morju poslušate še več glasbe boljša pa je tudi povezljivost. S funkcijo dvojne povezave Bluetooth lahko povežete dva pametna telefona, pri čemer je drugi namenjen izključno prostoročnim klicem. S prilagodljivimi zvočnimi funkcijami, kot sta grafični izenačevalnik in funkcija EXTRABASS, vaša glasba vedno zveni tako, kot želite.

Dobavljivost: Preverite

Garancija:

186,96 €

Opis

Detajli

Pripravljen na sonce in vlažnost - Površina, ki je odporna na UV-žarke, varuje pred močno svetlobo sonca, protikorozijski premaz pa ščiti izdelek pred slanim morskim zrakom.

Če se želite brezžično povezati, se dotaknite - Tehnologija NFC vam omogoča takojšnjo povezavo telefona Bluetooth® tako, da se z njim dotaknete gumba za glasnost na sprejemniku.

Povežite dva pametna telefona z dvojno povezavo Bluetooth - Za polni dostop do predvajanja glasbe in komunikacijskih funkcij povežite prvi telefon prek povezave Bluetooth. Drugi telefon lahko hkrati povežete za prostoročno opravljanje in sprejemanje klicev.

Vzemite Siri s sabo - Z aplikacijo Siri Eyes Free povežite svojo napravo s sistemom iOS, da boste lahko upravljali glasbo, ki je v napravi, navigacijo, sporočanje in še mnogo drugega.

Glasovni nadzor za Android - Uporabite glasovni nadzor za dobivanje navodil, pošiljanje sporočil in predvajanje skladb v pametnem telefonu s sistemom Android.

Visokozmogljivi ojačevalnik za bogat in čist zvok - Vgrajeni štirikanalni ojačevalnik zagotavlja moč 4 x 55 W za močan in naraven zvok.

Upravljanje z govorom - Uživajte v priročnih funkcijah pametnega telefona, ne da bi morali umikati pogled s poti pred sabo. Z glasovnim upravljanjem lahko upravljate glasbo in komunicirate z drugimi – vse s preprostimi izgovorjenimi ukazi.

Funkcija EXTRABASS™ okrepi ritem - Naredite glasbo bolj dinamično z nizkimi toni, ki jih okrepi funkcija EXTRABASS.

Razširite svoj zvočni sistem - Na voljo so trije predizhodi, zato lahko dodate poljubne komponente, na primer dodatne ojačevalnike in globokotonce.

10-pasovni digitalni izenačevalnik prilagodi zvok po vaši meri - Z 10 nastavljivimi drsniki izenačevalnika lahko zvok nastavite natančno tako, kot vam ustreza. Ko si zaželite, da bi se s petjem pridružili skladbi tudi sami, lahko s tem novim načinom za karaoke utišate vokalno glasbo.

Izbira barv - Izbirate lahko med 35.000 barvami in osvetlite dva prostora po lastnem okusu. Ko se glasba začne predvajati, luči na LED-zaslonu utripajo v ritmu pesmi.

Predvajajte datoteke FLAC - Združljivost z obliko zapisa FLAC pa omogoča predvajanje zvočnih datotek brez izgub za uživanje v vseh glasbenih podrobnostih.

Enostavno branje na visokokontrastnem LCD-zaslonu - Kontrast zaslona je petkrat večji od kontrasta pri običajnih zaslonih, kot gledanja pa je optimiziran, zato je zaslon vedno dobro čitljiv.

Priključite na vrata USB, združljiva z AOA 2.0 - Sprednja vrata USB, združljiva z AOA 2.0, omogočajo, da predvajalnike glasbe ter telefone s sistemom Android in iOS povežete prek kabla.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvajalec -
Garancija -

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Navtični avtoradio SONY MEX-M71BT z bluetooth povezavo

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Kvaliteta
Cena

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja