0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

Blu-Ray predvajalnik SONY BDP-S490 3D

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Bodite del dogajanja v 3D - Privoščite si filmske užitke naslednje generacije v 3D. Slika, ki je 5-krat boljša kot pri DVD-jih - Vse barve in odtenke si oglejte v podrobni sliki, ki je 5-krat ostrejša kot pri DVD-jih. Slika DVD-jev je bližja visoki ločljivosti - Stare filme si oglejte v novi podobi – naši predvajalniki Blu-ray Disc™ predvajajo DVD-je in njihovo kakovost povišajo na skoraj visoko ločljivost. Spletne filme si oglejte v kinematografski kakovosti - Spletni filmi in videoposnetki YouTube™ so na velikem zaslonu kakovostnejši in jasnejši. Aplikacije za igre, šport, novice in še več - Pridobite aplikacije za vreme, sveže novice in spletne igre prek storitve Sony Entertainment Network. Brezžično izmenjujte glasbo in filme - Pretakajte fotografije, TV-oddaje in druge vsebine iz osebnega ali prenosnega računalnika Dostopajte do vsebin prek povezave USB - Prek dvojnih vrat USB lahko predvajate glasbo in filme neposredno iz pomnilnika, računalnika ali trdega diska in vzpostavite brezžično internetno povezavo. Z enostavno navigacijo hitreje poiščite želene vsebine - Naš meni uporablja intuitivne ikone in pregleden "drevesni" sistem. Znebite se nereda, odločite se za brezžično uporabo - Za brezžično uporabo priključite vmesnik USB za brezžično omrežje LAN Pametni telefon uporabljajte kot daljinski upravljalnik - Prenesite aplikacijo Media Remote in iPhone, telefon Android™ ali tablični računalnik uporabljajte kot daljinski upravljalnik ali miško za brskanje po spletu.....

Dobavljivost: Preveri

Garancija: 2 leti

110,00 €

Opis

Detajli

 • Bodite del dogajanja v 3D - Privoščite si filmske užitke naslednje generacije v 3D.
 • Slika, ki je 5-krat boljša kot pri DVD-jih - Vse barve in odtenke si oglejte v podrobni sliki, ki je 5-krat ostrejša kot pri DVD-jih.
 • Slika DVD-jev je bližja visoki ločljivosti - Stare filme si oglejte v novi podobi – naši predvajalniki Blu-ray Disc™ predvajajo DVD-je in njihovo kakovost povišajo na skoraj visoko ločljivost.
 • Spletne filme si oglejte v kinematografski kakovosti - Spletni filmi in videoposnetki YouTube™ so na velikem zaslonu kakovostnejši in jasnejši.
 • Aplikacije za igre, šport, novice in še več - Pridobite aplikacije za vreme, sveže novice in spletne igre prek storitve Sony Entertainment Network.
 • Brezžično izmenjujte glasbo in filme - Pretakajte fotografije, TV-oddaje in druge vsebine iz osebnega ali prenosnega računalnika
 • Dostopajte do vsebin prek povezave USB - Prek dvojnih vrat USB lahko predvajate glasbo in filme neposredno iz pomnilnika, računalnika ali trdega diska in vzpostavite brezžično internetno povezavo.
 • Z enostavno navigacijo hitreje poiščite želene vsebine - Naš meni uporablja intuitivne ikone in pregleden "drevesni" sistem.
 • Znebite se nereda, odločite se za brezžično uporabo - Za brezžično uporabo priključite vmesnik USB za brezžično omrežje LAN
 • Pametni telefon uporabljajte kot daljinski upravljalnik - Prenesite aplikacijo Media Remote in iPhone, telefon Android™ ali tablični računalnik uporabljajte kot daljinski upravljalnik ali miško za brskanje po spletu.
 • Slike iz pametnega telefona predvajajte na velikem zaslonu - Predvajajte glasbo, fotografije in videoposnetke iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Brezžično prenašajte vsebine med napravami in jih predvajajte na televizorju.
 • Spletne strani iz pametnega telefona pošiljajte v televizor - Brskajte po spletu in spletno stran, ki si jo ogledujete, "vrzite" na pametni telefon ali tablični računalnik – nato pa jo pošljite na veliki zaslon.
 • Pridobite informacije o filmih in glasbi - Iščete ime režiserja ali pisca besedila? S pritiskom na gumb izvedite več o filmih ali glasbi.
 • Prek televizorja brskajte po spletu - Prek televizorja brskajte po besedilnih in slikovnih spletnih straneh.
 • Zatopite se v film - Dolgo nalaganje plošče je preteklost – funkcija Quickstart omogoča takojšnje predvajanje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Blu-Ray predvajalnik SONY BDP-S490 3D

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Kvaliteta
Cena

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja