0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

Digitalni fotoaparat CANON EOS 650D kit 18-55mm

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Canon EOS 650D 18,0 milijona pik, slikanje s 5 posnetki na sekundo, kotno-premični zaslon LCD Clear View II zaslon na dotik, vgrajen Speedlite Transmitter. Tipalo APS-C CMOS z 18,0 milijoni slikovnih pik, Filmi v polni visoki ločljivosti z ročnim nadzorom in neprekinjenim samodejnim ostrenjem, Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 5 fotografij na sekundo, Vrtljiv zaslon LCD na dotik Clear View II, Občutljivost ISO od 100 do 12.800, razširljivo do ISO 25.600, 9-točkovno širokopodročno samodejno ostrenje, Vgrajen oddajnik Speedlite...

Dobavljivost: Preveri

Garancija: 2 leti

620,00 €

Opis

Detajli

Izjemna kakovost slike

Ujemite vsako podrobnost z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik in uživajte v gladkih odtenkih ter natančnih barvah, ki jih omogoča 14-bitni procesor DIGIC 5. EOS 650D ustvarja dovolj velike datoteke za tiskanje velikih dokumentov ali obrezovanje za drugačne postavitve brez izgube kakovosti.

Ustvarjanje filmov v polni visoki ločljivosti

Snemajte kakovostne filme v ločljivosti 1080p in izberite pravo razmerje samodejnega ter ročnega nadzora za vas. Samodejno ostrenje je mogoče med snemanjem, z vgrajenim mikrofonom pa lahko posnamete kakovosten stereo zvok.

Sledite hitremu dogajanju

Sistem za samodejno ostrenje, ki ga sestavlja devet križnih točk, omogoča natančno sledenje predmetom po celotnem prizoru. Neprekinjeno fotografiranje največ 22 fotografij s hitrostjo 5 sličic na sekundo vam zagotavlja, da nikoli ne boste zamudili odločilnega trenutka.

Raziskovanje novih pogledov

EOS 650D ima vrtljiv 7,7 cm (3,0-palčni) zaslon LCD na dotik Clear View II z razmerjem prikaza 3:2, ki ga lahko odmaknete od ohišja fotoaparata in ga obračate za največ 270º. To omogoča zajemanje videa in fotografij iz drugih zornih kotov – na primer z vrhe množice ali iz višine pasu.

Upravljanje z zaslonom na dotik

Uživajte v drugačnem upravljanju fotoaparata EOS 650D z vrtljivim zaslonom LCD na dotik Clear View II. Zajemajte in ostrite slike z enim dotikom ter si ogledujte slike z vlečenjem in stiskanjem prstov po zaslonu.

Odlično delovanje pri šibki svetlobi

EOS 650D omogoča fotografiranje znotraj obsega občutljivosti ISO od 100 do 12.800 (razširljivo do ISO 25.600), zato lahko pri šibki svetlobi fotografirate iz roke brez uporabe bliskavice.

Vgrajen oddajnik Speedlite

Raziščite ustvarjalne možnosti osvetlitve s postavitvijo Canonovih bliskavic Speedlite ločeno od fotoaparata, ki jih upravljate z oddajnikom Speedlite, vgrajenim v EOS 650D.

Pametni samodejni način

Canonov pametni samodejni način podrobno analizira vsak prizor in samodejno nastavi najbolj primerno kombinacijo nastavitev fotoaparata.

Odlični rezultati pri težavnih pogojih

Nadzor osvetlitve HDR zajame tri različne osvetlitve in jih združi v eno, zaradi česar ohrani podrobnosti zasenčenih in svetlih območij. EOS 650D prinaša ročni nočni način, ki zajame več fotografij pri visoki hitrosti zaslonke in jih združi in tako odpravi zamegljenost.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Digitalni fotoaparat CANON EOS 650D kit 18-55mm

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja