0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

Digitalni fotoaparat Canon EOS 700D ohišje

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Vstopite v svet fotografije DSLR in sprostite svojo ustvarjalnost. Ustvarjajte odlične fotografije in videoposnetke s tipalom ločljivosti 18 milijonov slikovnih pik in uživajte v fotografiranju z vrtljivim zaslonom LCD na dotik Clear View II, ki je izjemno preprost za uporabo.

Dobavljivost: Preveri

Garancija: 2 leti

540,00 €

Opis

Detajli

Vrhunska kakovost slike

Ujemite vsako podrobnost s hibridnim tipalom CMOS AF ločljivosti 18 milijonov slikovnih pik.EOS 700D ustvarja slike z malo šuma, ki jih lahko natisnete v velikih formatih ali obrežete za drugačne postavitve.

Ustvarjanje filmov v polni visoki ločljivosti

Snemajte videoposnetke v ločljivosti 1080p in izberite pravo razmerje samodejnega ter ročnega nadzora za vas. Hibridna tehnologija samodejnega ostrenja omogoča neprestano ostrenje med snemanjem videoposnetkov,EOS 700D pa z združljivimi objektivi STM podpira tudi skoraj neslišno servo samodejno ostrenje za film. Stereo zvok lahko snemate z vgrajenim ali zunanjim mikrofonom.

Sledite hitremu dogajanju

Sistem za samodejno ostrenje, ki ga sestavlja 9 križnih točk, omogoča sledenje premikajočim se predmetom po celotnem prizoru. Neprekinjeno fotografiranje največ 22 posnetkov s hitrostjo 5 sličic na sekundo vam zagotavlja, da ne boste nikoli zamudili odločilnega trenutka.

Raziskovanje novih pogledov

Z vrtljivim 7,7 cm (3,0-palčnim) zaslonom LCD na dotik Clear View II z razmerjem prikaza 3:2 lahko slike in videoposnetke zajemate iz novih zanimivih kotov. Snemajte čez množico ali ustvarite dramatičen pogled s tal.

Upravljanje z zaslonom na dotik

EOS KITE lahko preprosto uporabljate od trenutka, ko ga vzamete v roke. Zajemajte in ostrite slike z enim dotikom zaslona ter si ogledujte in premikajte po slikah s stiskanjem prstov in vlečenjem po zaslonu.

Pametni samodejni način

Preprosto zajemanje izjemnih slik. Canonov pametni samodejni način analizira vsak prizor in samodejno izbere najbolj primerne nastavitve fotoaparata.

Naredite korak naprej pri ustvarjanju

Izbirate in ogledate si lahko množico ustvarjalnih filtrov, kot so zrnati črno-beli posnetki in učinka otroškega fotoaparata ter miniatur. Tematski načini prizora samodejno izberejo najbolj primerne nastavitve za fotografiran predmet, ustvarjalni samodejni način pa z intuitivnim vmesnikom ponuja več nadzora nad funkcijami, kot je zameglitev ozadja.

Prevzemite popoln nadzor

Ko ste pripravljeni na naprednejše fotografiranje, lahko prevzamete popoln nadzor nad svojimi fotografijami s prioriteto zaslonke, prioriteto zaklopa ali z ročnim načinom.

Odlično delovanje pri šibki svetlobi

Ustvarjajte izjemne posnetke tudi pri šibki svetlobi in fotografirajte brez bliskavice, da ujamete resnično vzdušje trenutka.EOS 700D omogoča obseg občutljivosti ISO od 100 do 12800 (razširljivo do ISO 25600).

Odlični rezultati pri težavnih pogojih

Način nadzora osvetlitve HDR zajame tri različne osvetlitve in jih združi v eno, zaradi česar ohrani podrobnosti zasenčenih in svetlih območij.EOS 700D prinaša ročni nočni način, ki zajame več fotografij pri visoki hitrosti zaslonke in jih združi, s čimer odpravi zamegljenost.

Eksperimentirajte s sistemom EOS

Izboljšajte svoje fotografije s celovitim naborom objektivov, dodatne opreme in bliskavic, ki so del sistema EOS.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: Digitalni fotoaparat Canon EOS 700D ohišje

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Kvaliteta
Cena

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja