0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

GALAXY TURBO ROBOT SESALEC

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Najnovejši model robotskega sesalnika. 4. generacija robotskih sesalnikov, ki slovijo po IZREDNI MOČI Zdaj še enostavnejši za uporabo, saj je na sesalniku le ena tipka START (STOP). Prinaša pomembne izboljšave in novosti. Ima večji zabojnik za smeti, zato je tudi bolj primeren za prostore kjer bivajo tudi živali, ki puščajo dlako. Njegova sestava je narejena tako, da so elektronika in motorji čim bolj skriti in izolirani, tako res težko pridejo v stik s prahom (hermetično je zaprt). Povečano ima sesalno moč (kar za 3x) , zaradi dodatno vgrajenih dveh turbin, torej zdaj se kar tro bojujejo proti prahu. Temu posledično so dodali večji filter, tako lahko trdimo, da je izbojšana tudi filtracija samega sesalnika. Namenjen je čiščenju parketa, laminata, toplega poda, keramike, preprog - skratka za vse talne površine.

Dobavljivost: Preveri

Garancija: 1 leto

199,90 €

Opis

Detajli

Povdariti je potrebno izboljšano navigacijo v prostoru. Zdaj ga obvladuje 50 dodatno vgrajenih senzorjev iz spodnje in sprednje strani. Le ti so hermetično zaprti in vgrajeni v sam sesalnik. Na sesalcu ni več vgrajenega sprednjega dotičnega senzorja in se robot sesalnik ne dotika več predmetov v prostoru, pač pa jih že zaradi dodatnih 50-ih senzorjev prej zazna. Ko je njegova baterija skoraj prazna, se bo kot vsi njegovi predhodniki, samodejno vrnil na svojo polnilno postajo. Tokrat lažje in enostavneje, saj je wireless povezava med sesalcem in polnilno postajo izboljšana za 70%. Integriran programer vam bo omogočil, da opredelite sedem dnevno obdobje čiščenja, tako bo robot sesalnik Galaxy TURBO čistil takrat, kadar je za vas to pomembno - ali ste doma ali ne. Enostaven je za uporabo, preprosto pritisnite na gumb za start in Galaxy TURBO bo poskrbel za čist in higieničen dom! Za izdelek ROBOT SESALNIK GALXY TURBO vam nudimo 1 leto garancije in pol leta garancije na akumulatorsko baterijo.

ü      ZARES SESA

Robot sesalnik Galaxy TURBO, ki se neutrudno zavzema za vas, bo ročno sesanje praktično pozabljeno, saj Galaxy TURBO  vaše talne površine skrtači, posesa in pobriše.

ü      KONTROLA JE V VAŠIH ROKAH

Brezžični daljinski upravljalnik vam omogoča nadzor, upravljanje in vodenje robot sesalnika od daleč, vrnitev na polnilo enoto,  je enostaven za uporabo nastavitev za celi teden.

ü      ODSTRANJUJE ŽIVALSKO DLAKO

GALAXY TURBO je kompakten in učinkovit pripomoček, ki odstranjuje umazanijo,  prah in celo živalsko dlako, zaradi katerih ima tudi večji zabojnik za smeti.

ü      NI VAM POTREBNO MISLITI NA POLNJENJE

Uporaba infrardečih senzorjev Galaxy TURBO lahko najde pot nazaj do polnilne postaje ne da bi ga usmerjali, tako da bo ponovno napolnjen in pripravljen za naslednje sesanje. Torej je vedno pripravljen na sesanje.

ü      LAHKO POČISTI POD POHIŠTVOM

Galaxy TURBO s svojo nizko višino 9,2 cm sesa pod pohištvom in počisti dele, ki jih običajno ne morete doseči razen, če si preuredite sobo. Nič več težkih dvigovanj!

ü      PRIDITE DOMOV V ČISTO HIŠO

Ko robot Galaxy TURBO počisti en prostor se nato samodejno prestavi v naslednjega, tudi preko pragov do 1,5 centimetra višine. Ob prihodu domov iz službe je vaša hiša čista. Z enim polnjenjem posesa tudi več prostorov v katere mu boste pustili prost vstop.

ü      INTELIGENTNO ČISTI BOLJ UMAZANA PODRČJA

Robot Galaxy TURBO bo čistil vsako talno površino, ki jo lahko doseže. Prav tako se bo sam prilagodil, delal močneje in dlje časa čistil na bolj umazanih delih.

ü      LOČEN ZABOJNIK ZA SMETI

Smeti posesa v zabojnik, kateri je izboljšan z ločenim zabojnikom za večje smeti in drobnejši prah z mikorfiltrom. Smeti enostavno stresete iz zabojnika. Pri temeljitem čiščenju lahko zabojnik spihate ali pa celo operete pod vodo, ko odstranite sesalni motor iz njega.

ü      KOMPLET VSEBUJE:

Robot sesalnik Galaxy TURBO, brezžični daljinski upravljalnik, virtualno steno, polnilno enoto, krpo za brisanje, stransko krtačo , mikrofilter , posodo za shranjevane smeti, napajalnik, ščetka za čiščenje zbirne posode in glavne krtače in navodila za uporabo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija1 leto

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: GALAXY TURBO ROBOT SESALEC

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja