0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

iRobot Roomba 564 PET robotski sesalnik

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Roomba 564 Pet je tako kot ostali modeli Roomba primeren za čiščenje vseh vrst tal (parket, preproge, ploščice...). Roomba 564 Pet je bila posebej izdelana za vsakodnevno čiščenje hišnih prostorov, kjer se zadržujejo vaši hišni ljubljenčki. Ali ste utrujeni od vsakodnevnega sesanja za vašim hišnim ljubljenčkom? Zagotovite si pravega specialista za to vrsto sesanja, ki svoje delo vedno opravi odlično in zanesljivo. Opremljen je z edinstvenim AWARE™ inteligentnim sistemom navigiranja, ki omogočajo inteligentno in varno usmerjanje po kompleksnem prostoru. Roomba Pet 564 je opremljen s posebnim koškom, ki sedaj lažje odstrani dlake z vaše preproge. Del osnovne opreme je poseben zabojnik za smeti in dodatne ščetke za sesanje. Vsa umazanija se prefiltrira skozi ekstra močen filter, ki zajame prah, alergene iz okolja in ostale nezažele smeti.
Podobno kot pri modelih 555 in 581, je možno Roombo Pet 564 programirati, ima pa tudi funkcijo Auto-on Virtual Wall – navidezni zid. Sesalnik uporablja kar 38 senzorjev za učinkovito čiščenje. Za omejevanje Roombe v prostoru pa služi Auto-on Virtual Wall (navidezni zid). Naprava omogoča nevidno prepreko, katere Roomba ne bo prečkala in bo ostala na mestu kjer vi želite. Za razliko od konkurenčnih robotov, vaš robot vse sam posesa, vam pa prihrani čas in energijio. Sam se odloči kje in kako bo sesal in si tudi zapomni kje v prostoru je že sesal. Roomba deluje popolnoma samodejno in tudi sama ve, kdaj je čiščenje prostorov končano. Roomba na začetku svojega delovanja začne z vnaprej programirano funkcijo, ki ji služi za pregled in premero sesalne površine. Za gibanje in orientacijo v prostoru uporablja popoln sistem, ki je do potankosti izdelan. V harmoniji z najnovejšo tehnologijo, deluje neodvisno, učinkovito in pametno, iRobot deluje na načelu umetne intelligence. Zaradi boljšega gibanja in prilagajanja okolici, svoje vedenje prilagaja in spreminja 67-krat na sekundo.
S svojo pametno tehnologijo in senzorji, ki jih ima v svojem sistemu, se elegantno izogiba oviram, stopnicam, zlahka prehaja in čisti več različnih vrst tal in enostavno očisti tudi težko dostopne dele, kot so koti prostorov, barov in prostro pod pohištvom. Glavno načelo Roombe je, da vse počisti popolno. Ima senzor za zaznavanje bolj umazanih mest (Dirt Detect), ki jih intenzivneje posesa. S pritiskom na gumb “SPOT” pa določimo točkasti način delovanja, kar pomeni, da bo res intenzivno očistil v premeru enega metra površine. Načini njegovih poti in orientacija so različni, pomembno je le vedeti, da iRobot Roomba počisti popolno! Edino, kar vam preostane je, da smeti stresete v smetnjak in očistite krtače. Gibanje in delovanje Roombe v prostoru ni naključno, ampak je rezulatat odlične orientacije Roombe. ROOMBA 564 Pet, lahko v svojem enkratnem sesalnem ciklu počisti povprečno 4 velike sobe. Gibanje, orientacija in izkoristek Roombe v prostoru je 99%, tako da Roomba za seboj pušča popolnoma čista tla.

Dobavljivost: Preveri

Garancija: 2 leti

529,90 €

Opis

Detajli

Tehnične lastnosti:

 • Čisti parket, ploščice, linolej, preproge in druge trde površine
 • Čas polnjenja: 3 ure
 • Kapaciteta sesanja: 4 sobe
 • Velik košek za živalsko dlako
 • Standardní košek za smeti
 • Možnost programiranja
 • 2x Navidezni zid (Auto Virtual Wall); možno tudi še dokupiti
 • Bazna postaja
 • Napajalnik 
 • Širina: 33 cm
 • Višina: 9,5 cm 
 • Teža: 3,6 kg

Komplet vsebuje

1x iRobot Roomba 564 Pet
1x Bazna postaja
1x Baterija za polnjenje
1x Napajalnik
2x Navidezni zid (Auto-on Virtual Wall)
2x Ščetinasta krtača -  Bristle brush (1x vključena v robotu)
2x Gumijasta krtača - Flexible brush (1x vključena v robotu)
2x Stranska krtačka - Side Brush (1x vključena v robotu)
2x Rezervni filter
1x Večji košek za umazanijo in živalske dlake (s filtrom in dodatnim sesalnim sistemom)
1x Standardni košek   
1x Čistilno orodje
1x Extra Cleaning Tool (dodatno čistilno orodje)

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: iRobot Roomba 564 PET robotski sesalnik

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja