0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

SESALNIK TORNADO

Bodite prvi in ocenite ta artikel

S TORNADOM je možno doseči čistočo tudi na najbolj nedostopnih mestih. Zaradi svoje lahkosti in majhnosti si ga lahko obesimo na ramo. S fleksibilno cevjo in podalškom, ki je v bistvu sam ročaj sesalnika, dosežemo do 4m višine in tako očistimo tudi najbolj oddaljene kote in kotičke.
Čiščenje nedostopnih mest: TORNADO je tehnološko najnaprednejši izdelek za vsakodnevno pometanje, sesanje, stepanje in čiščenje. Je odgovor na povpraševanje po vedno zmoglivejših izdelkih. Moč TORNADA je v vaših rokah, ker sesa s kompresivno turbino, ki zagotavlja konstantno moč, ne glede ali je vrečka polna ali prazna. TORNADO zadrži vse smeti in mikro prah z visoko 99,9% absolutno filtracijo.
Stepanje in čiščenje preprog
Izpihovanje radiatorjev: Ker ima vsestranski aparat TORNADO, kompresivno moč in deluje tudi kot kompresor, ki ustvarja pretok zraka do 74l/minuto, je možno z njim ne samo sesanje ampak tudi izpihovanje vedno zaprašenih radiatorjev in podobnih nedostopnih površin.
Čiščenje pod pohištvom: TORNADO zagotavlja čistočo pohištva in tudi težko dostopnih prostorov pod pohištvom. Stroj je z načrtnim razvojem prilagojen za gospodinjstvo, zato je z njim mogoče očistiti prav sve površine našega doma s podaljšanim vratom fiksne cevi ročaja (ki je zaščiten s patentom) sežemo globoko pod pohištvo, postelje, mize...
Čiščenje pohištva: TORNADO je zelo enostaven aparat za gospodinjsko uporabo. Z enim samim pritiskom na gumb ga iz globinskega sesalnika spremenimo v majhni ročni sesalnik, ki tehta samo 2,3 kg. S takšnim brez velikega truda posesamo: stole, mize, sedežne garniture, police...
Čiščenje ozkih prostorov: TORNADO je najmočnejši in vedno zmaga v boju z umazanijo, ne glede ali je prostor velik ali majhen. Čisti gladke in oblazinjene površine. Ima dobro lastnost, da s pomočjo filc krtače odstranjuje maščobo z lakiranih površin, ki postanejo lepe in sijoče.


Dobavljivost: Preveri

Garancija: 1 leto

489,99 €

Opis

Detajli

moč sesanja 450 W
napajanje 230 V
obrati motorja s kompresivno turbino 18000/minuto
direktno sesanje 74 l zraka v minuti
dolžina priključne vrvice 7 m
ohišje motorja - naylon 6,6
teža 2,3 kg
moč motorja stepalne krtače

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija1 leto

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: SESALNIK TORNADO

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja