0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

VIDEOKAMERA CANON LEGRIA HF R36 HD

Bodite prvi in ocenite ta artikel

S kompaktno kamero LEGRIA HF R36 se lahko brez težav približate dogajanju v izjemni polni visoki ločljivosti. Z vgrajeno brezžično povezavo lahko izdelke preprosto izmenjujete, pametni stabilizator slike pa zagotavlja posnetke brez tresenja. Canon LEGRIA HF R36 Wi-Fi s podporo MP4, 51x napredni zoom, Full HD CMOS, Optični Inteligentni IS, Story Creator, shranjevanje na zunanji HDD, 7.5cm zaslon na dotik. Prednosti: Podpora za Wi-Fi in MP4, 51-kratna napredna povečava; tipalo CMOS polne visoke ločljivosti, Optični pametni stabilizator slike, Ustvarjalnik zgodb, Filtri za kinematografski videz; okraševanje na dotik, Neposredno shranjevanje na zunanji trdi disk, 7,5 cm zaslon na dotik, Pametni samodejni način, zaznavanje obrazov, Pretvorba iz visoke v standardno ločljivost, 8 GB pomnilnika, reža za kartice SDXC...

Dobavljivost: Preveri

Garancija: 2 leti

309,90 €

Opis

Detajli

Podpora za Wi-Fi in MP4

Z vgrajeno brezžično povezavo lahko izdelke preprosto objavljate v družabnih omrežjih ali pa si jih ogledate na televizorjih s podporo za DNLA in napravah iOS. Podpora oblike MP4 zagotavlja hiter prenos filmov visoke ločljivosti.

51-kratna napredna povečava; tipalo CMOS polne visoke ločljivosti

Pristen Canonov objektiv za video visoke ločljivosti vam z napredno 51-kratno povečavo približa oddaljene predmete. Tipalo CMOS polne visoke ločljivosti vam zagotavlja odlično barvno reprodukcijo tudi pri šibki svetlobi, zaradi česar bodo vaši videoposnetki na televizorju z visoko ločljivostjo videti neverjetno.

Optični pametni stabilizator slike

Pametni stabilizator slike je popolna rešitev za odpravljanje tresenja kamere. Samodejno zazna prizor, nato pa med 4 načini izbere pravo nastavitev optičnega stabilizatorja slike, s katerim odpravlja tresenje in preprečuje zamegljenost. Zagotavlja oster in podroben video v vseh pogojih ter vam omogoča, da se osredotočite na snemanje.

Ustvarjalnik zgodb

Z ustvarjalnikom zgodb boste lahko brez težav ustvarjali odlične filme in razvijali svoje spretnosti. Izberite temo filma in ustvarjalnik zgodb vam bo na zaslonu prikazoval predloge in namige za snemanje, da boste lahko ustvarili neprekosljive videoposnetke.

Filtri za kinematografski videz; okraševanje na dotik

Spodbudite svojo ustvarjalnost s filtri, ki dodajo kinematografski videz. Z izbiro enega od 8 prilagodljivih barvnih filtrov ujemite popoln filmski prizor. Z okraševanjem na dotik lahko filmom brez računalnika preprosto dodate zabavne učinke.

Neposredno shranjevanje na zunanji trdi disk

Filme lahko iz vgrajenega pomnilnika ali s kartice SDXC kopirate neposredno na zunanji trdi disk. Meniji na zaslonu vas bodo vodili po preprostem postopku shranjevanja.

Preprost nadzor

Upravljanje je enostavno s 7,5 cm (3,0-palčnim) zaslonom LCD na dotik visoke ločljivosti z možnostjo uporabe potez, ki prinaša intuitiven nadzor nastavitev in poenostavlja predvajanje.

Pametni samodejni način, zaznavanje obrazov

S pametnim samodejnim načinom lahko brez težav snemate kakovostne videoposnetke. Inteligentna tehnologija zaznavanja prizorov med nastavitvami 38 načinov prizora izbere popolne – vi samo namerite kamero in pritisnite gumb za snemanje, zaznavanje obrazov pa nastavitve optimira za odlične posnetke ljudi.

Pretvorba iz visoke v standardno ločljivost

V kameri lahko videoposnetke iz visoke ločljivosti pretvarjate v standardno. S tem sta izmenjava in prenos v splet zares preprosta.

8 GB dvojnega pomnilnika Flash, reža za kartice SDXC

Vgrajenih 8 GB dvojnega pomnilnika Flash vam omogoča shranjevanje več kot 3 ur posnetkov v polni visoki ločljivosti. Če želite posneti še daljše filme, uporabite režo za kartice SDXC.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: VIDEOKAMERA CANON LEGRIA HF R36 HD

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja