0

V nakupni košari ni artiklov.

VIDEOKAMERA SONY HDR-CX280E

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Sony HDR-CX280E Polna visoka ločljivost, širokokotni objektiv Carl Zeiss, CMOS-senzor Exmor R™, 50-kratni iztegnjeni zoom in optični stabilizator slike SteadyShot. Ne glede na to, kaj nameravate, ste pripravljeni snemati življenje v enakomerni, čudoviti polni visoki ločljivosti. S širokokotnim objektivom v sličico zajemite več. Samodejno uporabljajte pravilne nastavitve. Ne skrbite zaradi šibke svetlobe, saj je tu CMOS-senzor Exmor R™. Samo odpravite se ven in začnite zajemati več. Se gibljete in snemate iz roke? Aktivni način optičnega stabilizatorja SteadyShot vedno zagotavlja tekoče in mirne posnetke. Ker se objektiv premika, sunke in tresljaje odpravlja učinkoviteje kot digitalni stabilizatorji. Deluje celo med povečavo ali pri šibki svetlobi. Približajte svet ob enako širokem vidnem polju. Bližinske posnetke obrazov in oddaljene prizore snemajte v podrobni sliki visoke ločljivosti. S širokokotnim objektivom in do 50-kratnim iztegnjenim zoomom ne boste zamudili ničesar. Bližinske ali akcijske prizore snemajte v visokokakovostni in tekoči sliki z ostrimi podrobnostmi. To omogočata progresivni način snemanja 50p in visoka hitrost sličic, zato lahko povsem pristno podoživite vsak nasmeh, zadetek ali sončni zahod. Od živahne tržnice do gneče na plesišču – v kader lahko zajamete vse želene osebe. S širokokotnim objektivom Vario-Tessar® Carl Zeiss® v kader lahko zajamete več, ne da bi za to morali stopiti nazaj – in ob enako natančnih podrobnostih. Naj vas ne ovira dejstvo, da se zunaj mrači ali da je prostor slabo osvetljen. CMOS-senzor Exmor R™ je dvakrat občutljivejši kot običajni senzorji, zato tudi brez bliskavice zajame vse podrobnosti. Nič več zrnatih, nejasnih in temnih slik – samo jasne in čiste slike.

Dobavljivost: Preveri

Garancija: 2 leti

275,00 €

Opis

Detajli

 • S širokokotnim objektivom v posnetek zajemite več. - Z 29,8-milimetrskim širokokotnim objektivom Vario-Tessar podjetja Carl Zeiss lahko v prizor zajamete več, ne da bi se morali odmikati od njega.
 • Približajte se z le enim klikom - S 50-kratnim iztegljivim zoomom in napredno obdelavo slike se lahko hitro približate prizoru in zajamete jasen posnetek.
 • Snemajte pri šibki svetlobi in zajemite podrobnosti - Z občutljivim CMOS-senzorjem Exmor R™ lahko posnamete podrobne videoposnetke in fotografije, pri čemer je šum slike celo pri šibki svetlobi zmanjšan.
 • Posnemite hitro gibanje z jasnimi podrobnostmi - Pri snemanju hitro premikajočih se motivov hitri slikovni procesor BIONZ omogoča izboljšano kakovost slike in zmogljivost.
 • Tekoče in naravno hitro gibanje - Način 1920 x 1080/50p v progresivnem načinu je odličen za snemanje športa, saj snema z visoko hitrostjo sličic in vsako sekundo zajame 50 sličic v polni visoki ločljivosti.
 • Posnemite fotografije z jasnimi podrobnostmi - Pri fotografiranju z 8,9 milijona slikovnih pik lahko posnamete jasne, čiste fotografije visoke ločljivosti in filme.
 • Enostavno pregledovanje in predvajanje videoposnetkov in slik - Na 6,7-centimetrskem (2,7-palčnem) zaslonu Clear Photo LCD preverite, kaj ste posneli.
 • Ostanite na poti brez težav - Aktivni način optičnega stabilizatorja slike SteadyShot zagotavlja odpravljanje tresenja v treh smereh pri vseh zoomih, tudi med tekom.
 • Samo usmerite in snemajte, brez prilagajanja nastavitev - Samo usmerite in snemajte, brez prilagajanja nastavitev
 • V nobenem prizoru ne zamudite nasmehov - Z zaznavanjem obrazov in funkcijo Smile Shutter lahko med snemanjem videoposnetka samodejno posnamete fotografije smejočih se obrazov.
 • Priročno polnjenje in priključki - Kabel USB lahko enostavno pospravite v videokamero Handycam®, kjer je vedno pripravljen za priklop na računalnik, prenos videoposnetkov in ponovno polnjenje baterije.
 • Enostavno prenašanje in uživanje v ogledu fotografij skupaj z drugimi - S programsko opremo PlayMemories™ lahko prenašate videoposnetke in slike, ki jih nato lahko organizirate, uredite, natisnete ali pa jih delite z drugimi prek spleta
 • Oglejte si svoje posnetke v visoki ločljivosti na velikem zaslonu - Z mikro konektorjem HDMI lahko brez težav priklopite svojo videokamero Handycam® v televizor s podporo za visoko ločljivost in predvajate svoje spomine publiki.
 • Ustvarjeni, da jih delite z drugimi - Posnemite filme v priljubljeni obliki MP4da jih boste z aplikacijami Facebook™, YouTube™ ali PlayMemories™ lahko brez težav delili z drugimi prek spleta.
 • Uživajte v kristalno jasnem zvoku in slikah - Dopolnite svoje videoposnetke z visokokakovostnim stereo zvokom, pripravljenim za predvajanje v domačem kinu
 • Mnogo možnosti za hrambo vaših spominov - Posnemite na kartico po vaši izbiri: na izmenljivo kartico Memory Stick™, Memory Stick PRO Duo™, SD, SDHC ali SDXC.
 • Brskajte po videoposnetkih in jih predvajajte z daljinskim upravljalnikom za televizor - Priključite videokamero Handycam® na televizor BRAVIA® in neposredno nadzirajte brskanje po vaših spominih in njihovo predvajanje, v živo na velikem zaslonu
 • Shranite svoje spomine neposredno na zunanji trdi disk - S funkcijo za neposredno kopiranje lahko priključite videokamero Handycam® neposredno na trdi disk in tako shranjujete ter predvajate videoposnetke ter slike; pri tem ne potrebujete računalnika.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija2 leti

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: VIDEOKAMERA SONY HDR-CX280E

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja