0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

VOGELS TMM 135 avto nosilec za vetrobransko steklo - VOGELS

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Za več informacij o izdelku si preberite tehnične podatke, ki se nahajajo v zavihku na dnu strani.

Dobavljivost: 7 dni

Garancija: 1 leto

17,20 €

Opis

Detajli

Opis

Opis

Vogel's RingO TMM 135 Tablet Dashboard Mount je najvarnejši ter najzanesljivejši način pritrditve tabličnega računalnika v avtomobilu. Katerikoli tablični računalnik z Vogel's-ovim držalom (Holder) se lahko preprosto pripne na avto nosilec (Car Dashboard Mount), kjer le ta stoji varno na svojem mestu, pripravljen za uporabo.

Ste si kdaj želeli imeti Vašo najljubšo glasbo in navigacijo s seboj na daljših vožnjah? Vas je kdaj skrbelo, da bi se Vaš tablični računalnik poškodoval pri padcu na tla? S pomočjo najizkušenejših razvijalcev tovrstne opreme je bil razvit sistem pritrjevanja tabličnega računalnika kar na vetrobransko steklo avtomobila. Sedaj so potovanja znosnejša in zabavnejša. Nosilec je trdno in varno pričvrščen z pametnim sistemom podjetja Vogel's. Nikoli več ne boste imeli potrebe po skrbi, da bi tablični računalnik padel, saj je preizkušen tudi na najzahtevnejših ter luknjastih cestah.

Ko je nosilec montiran je prosto vrteč okoli svoje osi za celih 360°, sistem zaklepa pa poskrbi za varno in nepremično podporo. Prav tako preprosto je snemanje tabličnega računalnika z nosilca. Omogoča tudi nagib naprej/nazaj za 85°, kar bistveno izboljša vidni kot ter kvaliteto uporabe.

Držalo, ki ga je možno kupiti ločeno, popolnoma objame Vaš tablični računalnik, saj je bilo razvito posebej le zanj. Je izjemno tanko in skoraj neopazno. Pametno oblikovanje držala omogoča nemoteno uporabo vseh funkcijskih tipk, odprtin in priključkov tabličnega računalnika. Brez težav uporabljate HD kamero, povežete napravo z USB-kablom itd.

Primeren je predvsem za tiste, ki ste veliko na poti. Je najboljši ter najvarnejši način za Vaše potnike, da uporabljajo svoje tablične računalnike. Prvovrstno izkušnjo pa nudi tudi vozniku, saj tablični računalnik preprosto spremeni v navigacijski sistem s pomočjo katerega se ne boste nikoli več izgubili. Za namestitev ne potrebujete nobenega orodja. Nosilec je preprosto, trdno ter varno pričvrščen na vetrobransko steklo. Ko je nosilec nameščen se vsakokrat preprosto namesti ali pa odpne tablični računalnik. Pravi način za užitek v vožnji.

Več o izdelku:

https://www.youtube.com/watch?v=kbOBmC38P7M

https://www.youtube.com/watch?v=MFu1gsWKBwA


Specifikacije

Najmanjša velikost zaslona  7''
Največja velikost zaslona  12''
       Največja teža naprave (kg)         1.0                                                                
 Kot vrtenja  360°
Kot nagiba  85°
 Ključne značilnosti  Preprosta in varna montaža
 Nagrade izdelke  Plus X award 2011 Best Product award
 Garancija  Življenska
 Napajanje  brez
Barva  Črna
 Kompatibilnost  Vsa Vogel's RingO držala

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija1 leto

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: VOGELS TMM 135 avto nosilec za vetrobransko steklo - VOGELS

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja