0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

VOGELS TMS 304 multi paket za iPad (2.,3.,4. generacija), držalo + stenski nosilec + avto nosilec + namizno stojalo - VOGELS

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Za več informacij o izdelku si preberite tehnične podatke, ki se nahajajo v zavihku na dnu strani.

Dobavljivost: 7 dni

Garancija: 1 leto

93,50 €

Opis

Detajli

Opis

Opis

Paket Vogel's RingO TMS 304 RingO Multi Pack for iPad(2, 3rd and 4th Gen.) vsebuje držalo tabličnega računalnika, stenski nosilec, avto nosilec in namizno stojalo. S pomočjo tega paketa boste lahko uporabljali Vaš pametni računalnik prav na vsakem koraku Vašega vsakdana.

Stenski nosilec je diskreten in moderen priključek, ki ga lahko privijačimo ali prilepimo na skoraj vse površine. Katerikoli tablični računalnik z Vogel's-ovim držalom (Holder) se lahko preprosto pripne na stenski nosilec (Wall Mount), kjer le ta visi varno na svojem mestu, pripravljen za gledanje slik, filmov, kuharskih receptov ali uporabo katerekoli druge aplikacije. Stenski nosilec je skrit in neopazen, omogoča pa vrtenje naprave v željeno lego.

Ko je nosilec montiran je prosto vrteč okoli svoje osi za celih 360°, sistem zaklepa pa poskrbi za varno in nepremično podporo. Prav tako preprosto je snemanje tabličnega računalnika z nosilca. Avto nosilec omogoča tudi nagib naprej/nazaj za 15°, kar bistveno izboljša vidni kot ter kvaliteto uporabe.

Držalo popolnoma objame Vaš tablični računalnik, saj je bilo razvito posebej le zanj. Je izjemno tanko in skoraj neopazno. Pametno oblikovanje držala omogoča nemoteno uporabo vseh funkcijskih tipk, odprtin in priključkov tabličnega računalnika. Brez težav uporabljate HD kamero, povežete napravo z USB-kablom itd.

Primeren je predvsem za tiste, ki ste veliko na poti. Je najboljši ter najvarnejši način za Vaše potnike, da uporabljajo svoje tablične računalnike. Za namestitev ne potrebujete nobenega orodja. Nosilec je preprosto, trdno in varno nameščen na počivalnik za glavo na prednjih sedežih (primerno za razmak med 10-20cm). Ko je nosilec nameščen se vsakokrat preprosto namesti ali pa odpne tablični računalnik. Pravi način za uživanje v vožnji.

Priloženo je še namizno stojalo, ki vam omogoča dve možni poziciji gledanja oz. uporabe tabličnega računalnika na katerikoli ravni površini.

 

Specifikacije

       Največja teža naprave (kg)         1.0                                                                
 Kot vrtenja  360°
Kot nagiba  15°
 Ključne značilnosti  Preprosta montaža
 Nagrade izdelke  Plus X award 2011 Best Product award
 Garancija  Življenska
 Material  Mehka prevleka iz PC+ABS in aluminij
 Napajanje  brez
Barva  črna
 Kompatibilnost  iPad (2, 3rd and 4th Gen.)

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija1 leto

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: VOGELS TMS 304 multi paket za iPad (2.,3.,4. generacija), držalo + stenski nosilec + avto nosilec + namizno stojalo - VOGELS

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Kvaliteta
Cena

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja