0

V nakupni košari ni artiklov.

Več pogledov

ZVOČNIŠKA POSTAJA B & W ZEPPELIN

Bodite prvi in ocenite ta artikel

B&W Zeppelin je zvočniška iPod postaja, ki napolni sobo z jasnim, globokim in verodostojnim zvokom. Navdušeni boste nad zmogljivostjo in presenečeni, česa je sploh sposoben vaš iPod. To je zato, ker imata toliko skupnega: enostavno čudovito preprosto obliko ter vodilne svetovne tehnologije, ki omogočajo, da dobite največ iz vaše glasbe.

Dvojna pogonska enota za srednje tone, ki poskrbi za neverjeten zvok, temelji na stožcih iz steklenih vlaken s tehnikami optimizirane laser interferometrije. Uporaba laserjev za optimizacijo pogonskih enot drastično zmanjšuje neželene učinke valov v pogonski enoti in poskrbi za čistejšo, jasnejšo in bolj življenjsko glasbo.

Za nizke tone poskrbijo prevelik magnet in 4-slojni pogon okrepljene Kevlar 5" membrane. Na ta način Zeppelin zagotavlja širino nizkih tonov, ki je običajno prisotna le pri veliko večjih zvočniških sistemih.

Zeppelin-ovi trije ojačevalniki uporabljajo Digital Signal Processing (DSP) in optimizirajo odziv petih pogonskih enot ter aktivno prilagodijo ravnotežje zvoka glede na glasnost, ki jo izberete vi. To zagotavlja, da Zeppelin prinaša natančen zvok v velikih in majhnih sobah, pri vseh stopnjah glasnosti poslušanja.

Zeppelin deluje z vsemi najnovejšimi generacijami iPod-a, vključno z iPod nano, Classic in Touch, deluje in napolni pa tudi iPhone in iPhone 3G. Podprte so tudi prejšnje generacije iPod-ov (3G, 4G, mini) , vendar pa Zeppelin ne bo napolnil njihovih baterij.

Dobavljivost: Preveri

Garancija: 3 leta

420,00 €

Opis

Detajli

tip zvočnikaiPod zvočniški sistem
izhodna moč1x 50 W (bas),
2x 25 W (srednji toni, visoki toni)
frekvenčni razpon-6 dB pri 47 Hz in 22 kHz
tip priključkavhodi: 30-pin iPod konektor, 3,5mm mini jack analogni/optični digitalni, USB 2.0 (za nadgradnjo programske opreme), izhodi: S-video (mini DIN), kompozitni video (RCA Phono)
dimenzije173 (198) x 640 x 208 mm (V x Š x G)
masa7,5 kg
drugo1x 125 mm - bas,
2x 90 mm, srednji toni,
2x 25 mm - kovinski stožec visokotonca,
napetost: 100 V - 240 V - 50/60 Hz,
poraba: 20 W, standby: 3,7 W
garancija3 leta

Dodatne informacije

Dodatne informacije

ProizvajalecNe
Garancija3 leta

Ocene izdelka

Napišite vaše mnenje

Ocenjujete izdelek: ZVOČNIŠKA POSTAJA B & W ZEPPELIN

Kako bi ocenili ta izdelek? Kliknite in ocenite. *

 1 točka2 točki3 točke4 točke5 točke
Cena
Kvaliteta

Povpraševanje

Povpraševanje

* Obvezna polja